3 motive sa alegi clasele de abs and legs

3 motive sa alegi clasele de abs and legs

 

Sportul este foarte important pentru sanatatea noastra, drept urmare 30 de minute de miscare in fiecare zi sunt mai mult decat bine-venite, indiferent de sezon. Exista foarte multe metode de a face sport, fie ca vorbim de sporturile de performanta sau pur si simplu sporturile care ne ajuta sa ne relaxam, cum sunt clasele de aerobic si fitness. Pentru ca de cele mai multe ori ne dorim sa aratam bine intr-un timp cat mai scurt, avem la dispozitie clasa de abs and legs in Constanta.

Este momentul sa fim sincere cu noi si sa recunoastem ca pe primul loc atunci cand alegem sa practicam un anumit sport este modul si viteza cu care ne face sa aratam din ce in ce mai bine. Este important sa alergam, sa sarim coarda si sa facem cateva exercitii care sa ne puna in miscare fiecare muschi al corpului. Insa noi, femeile, suntem complexate de cele mai multe ori de forma si dimensiunea picioarelor si grasimea inestetica din jurul abdomenului.

Cel mai des apelam la sala sau la clasele de aerobic in apropierea verii, pentru ca atunci este singurul moment din an cand putem purta pantaloni scurti, fuste si topuri care se ne puna in evidenta patratelele. Iar daca suntem si pofticioase si ne plac mancarurile de tip “fast-food”, dar si dulciurile, ne putem lua adio de la tinutele sumare la care ne gandim cu un an inainte.

Trebuie sa fim de acord ca este necesar si sanatos atat fizic cat si psihic sa facem miscare in fiecare zi, sau cel putin de trei-cinci ori pe saptamana. Pentru ca fiecare isi doreste sa arate bine cat mai repede si cat mai simplu, este timpul sa alegem o clasa destinata partilor problematice ale corpului nostru. Daca te confrunti cu celulita, dar si cu acumularea catorva kilograme in plus, raspunsul la intrebarea “Cum pot sa arat bine?” este clasa de abs and legs.

Ce este clasa de abs and legs?

Este un program destinat persoanelor care doresc sa isi intareasca musculatura picioarelor, a fesierilor, dar si a abdomenului. Acest program are la baza exercitii si miscari relativ simple, care nu doar ca intaresc muschii, ci tonifiaza, subtiaza si remodeleaza abdomenul si picioarele. Cu un antrenament de trei ori pe saptamana, rezultatele se vad in prima luna, iar daca acest program continua timp indelungat, rezultatele nu vor inceta sa apara.

Bineinteles ca este necesar sa ne revizuim putin si planul alimentar si sa consumam produse bogate in vitamine si nutrienti care sa ne ajute atat sa slabim, cat si sa acumulam masa musculara. Cele mai indicate sunt produsele bogate in proteine si fibre si este ideal sa renuntam la produsele si mesele bogate in grasimi.

Poate ti se pare greu sa ai grija la ce mananci, insa daca te hotarasti ca iti doresti sa ai un corp de invidiat, fie el suplu sau mai robust, trebuie sa iei in calcul ca nu este suficient sa faci miscare, ci trebuie sa ai grija si la ceea ce mananci, dupa cum spune un cunoscut citat “Esti ceea ce mananci.”

 

Daca alegi clasele de abs and legs in Constanta de la studioul de aerobic Dina Jumps, beneficiezi de sfaturi nutritionale de la specialisti in domeniu, dar si de o serie de exercitii specifice pentru ca telul tau sa fie atins intr-un timp cat mai scurt. Vrei sa arati bine? Vino si tu la Dina Jumps!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    eu sunt mai lenesa in legatura cu sportul, in schimb merg mult pe jos, zilnic depasesc 8-10 kilometri!

  2. Răspunde

    Si eu antrenez aceeasi clasa de abs si legs. Ce-i drept, fac exercitii destul de simple, insa m-am obisnuit cu ele de luni bune.

  3. Răspunde

    Eu stau cam prost la capitolul sport, insa zau ca ma tenteaza asa ceva.

  4. Răspunde

    M-am facut atat de comoda. Eu si sportul suntem paralele.

  5. Răspunde

    Ar trebui să fac mai multă mișcare, poate pe perioada iernii voi merge si eu la clase de abs and legs.

  6. Răspunde

    Am renunțat de mult la mâncărurile tip fast food și dulciuri ,însă nici sport nu prea pot spune ca fac.

  7. Răspunde

    Eu nu prea fac sport, dar recuperez mergand mult pe jos. 😀

  8. Răspunde

    Eu fac exercitii acasa, stiu ca nu se compara, dar decat deloc

  9. Răspunde

    Desi dupa titlu banuiam la ce se refera astfel de cursuri, trebuie sa recunosc ca e prima data cand aud de ele sub aceasta denumire.

  10. Răspunde

    M-am făcut atât de comoda ca de sport nici nu s-a mai pus problema. Cred ca ma salvează mersul la o
    Sala

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: