Cand iubesti florile alegi vaza potrivita!

Ti s-a intamplat sa primesti un buchet de flori si sa simti ca nu se potriveste cu vaza in care l-ai pus?

Care este vaza potrivita sau dupa ce criterii algi atnci cand faci o astfel de achizitie?

♥ Vaza din ceramica cu gura larga, rotunda, este cea mai frecventa in casele noastre.

Probabil si datorita faptului ca este cea mai potrivita alegere atunci cand avem nevoie pentru un buchet rotund, cu multe flori. Este cea in care poti pune flori cu tije de inaltime medie. O culoare bej-perlat, cum este cazul acesteia , va pune in evidenta coloritul frumos al lorilor.

♥ Pentru florile cu tije foarte lungi, genul trandafirilor sau gerbera (cu tijele goale pe interior) care necesita un nivel foarte crescut de apa avem nevoie de o vaza inalta, cu gura ingusta,asa cum este acest model delicat, alb din polirezina.

Este una dintre acele vaze decorative in care incap putine flori (5 pana la 9 flori)care se vad absolut superb in living sau intr-un colt al casei, aducand un plus de culoare.

♥ Daca va plac orhideele cu tija foarte scurta, care sunt vandute intr-o mica sticluta cu o solutie speciala care le asigura o viata mai indelungata, atunci ai nevoie de o astfel de vaza decorativa.

 

Gura larga de deschidere permite asezarea cu tot cu mica sticluta in interiorul sau permitand florii sa arate fabulos pentru multe zile.

♥ O vaza neagra din portelan, cum este aceasta, pati fi folosita atat pentru florile cu tije scurte (florile de primava: ghiocei, zambile) cat si a celor cu tija  lunga, subire si usor maleabile cum sunt freziile.

Culori contrastante galben sau rosu intens realizeaza o combinatie perfecta completandu-se reciproc.

Preferatele mele raman hortensiile. As alege de la NAGO acest set de trei vaze din sticla intr-o mica ladita. Florile se pot pune cate 3 in fiecare vaza obtinandu-se un aranjament superb pentru masa.

As vedea cumva combinat trandafiri-hortensie  in culori galben-albastru sau grena-roz.

♥ In cazul in care iubesti stilul vintage si mobilierul tau este de asa natura alege o vaza din ceramica de acest fel care sa vina sa completeze aspectul per total al camrei indiferent de florile alese.

NAGO are „un accesoriu pentru fiecare incapere”!

Alege-l pe cel care te caracterizeaza si lasa-te cuprins de parfumul florilor tale preferate!

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    eu chiar sunt o mini colectionare de vaze, sa stii! Si oamenii din jurul meu stiu de pasiunea mea si imi ofera cadou adesea o vaza. Bine, imi aduc si flori de pus in ea! Ideea e ca oricat de fain ar fi un buchet, daca nu ii dai o vaza pe masura, ii iei din frumusete.

    1. Răspunde

      Super!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: