Feminine Touch – pentru noi femeile

Feminine Touch de la Ayurmed este un produs ayurvedic, natural cu rolul de-a sustine si echilibra sistemul hormonal al femeii.

Pentru ca este un produs natural, nu creeaza dependenta si nu induce efectele negative  pe care le au produsele de sinteza hormonale.

 

Ce contine Feminine Touch?!

 

~Pueraria tuberosa (Varahi kand) – pulberea de rizom este contine  fitoestrogeni  cu rol secundar de cresterea sanilor, actionand si asupra stralucirii  tenului care  devine frumos si luminos.
~Asparagus racemosus (Shatavari) – contine  fitonutrientii care  echilibreaza sistemul hormonal, avand si  proprietati afrodisiace ( efect asemanator cu testosteronul). Fitoestrogenii din Shatavari contribuie la reglarea nivelului hormonal cand se instaleaza menopauza.
~Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) –  cresterea cantitatea  de estrogen si mentine echilibrul hormonal odata cu instalarea  menopauzei.
~Glycyrrhiza glabra contribuie la functionarea normala a digestiei si mentinerea tranzitul intestinal in limite normale.
~Asparagus adscendens (Safed musli) – sustine productia de estrogen, creste astfel intr-un mod indirect fertilitatea si sanatatea sistemului reproducator.
~Foeniculum vulgare (Fenicul) – ajuta la eliminarea gazelor cu diminuarea colicilor sau balonarii.

 

~Trigonella foenum graecum (Schinduf ) – contribuie la buna functionare a glandei mamare atat in perioada de lactatie  cat si in perioada instalarii menopauzei, determinand si reducerea  rezistentaei periferice la insulina.
Pentru ca exista acesti fitoestrogeni in plantele din produsul ayurvedic se evita administrarea sa in perioada ciclului menstrual, cat si cu 4-5 zile innainte de venirea sa.

Feminine Touch  se administreaza cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi innainte de mese.

Tratamentul trebuie urmat minim 3 luni pentru ca sistemul hormonal este complex iar toate produsele naturale actioneaza in sinergie cu natura.

Pentru a avea toate aceste beneficii,asociati un stil de viata sanatos, urmand exercitii fizice regulate, respectand orele de odihna si adoptand o dieta santoasa, bogata in fructe si legume proaspete.

Feminine Touch – atingerea feminina!

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: