Mentinerea bronzului mai mult timp

 

Vara este anotimpul nostru preferat, este acel sezon in care pielea noastra devine ciocolatie si orele de plaja se termina doar cand apune soarele, iar tinutele sumare parca nu mai incap in dulapuri dupa atatea sesiuni de cumparaturi. De cele mai multe ori intampinam o situatie neplacuta: bronzul din timpul verii se mentine destul de greu, avand in vedere ca odata cu venirea sezonului rece nu mai avem cum sa ne expunem la soare sau sa stam la plaja (asta daca nu cumva plecam in concediu intr-o tara exotica fix in mijlocul lunii decembrie). Insa, daca vrei ca bronzul tau sa se mentina si in timpul iernii, trebuie sa ajungi la un solar din Bucuresti si sa incepi imediat sedintele.

 

In fiecare an, fiecare persoana care iubeste soarele si bronzul se confrunta cu aceasta situatie: bronzul refuza sa se mentina si astfel in sezonul rece pielea ta parca nu a vazut soarele niciodata. Stim ca iti doresti un bronz frumos pe tot parcursul anului, insa nu avem norocul sa locuim intr-o tara exotica. Dar, exista o solutie: sedintele de bronzare la un salon specializat.

 

Chiar daca esti mai mult sau mai putin bronzata, poti alege sedintele la solar in fiecare saptamana, pentru o nuanta ciocolatie in fiecare zi. Incearca sa alternezi sedintele de bronzare la salon cu expunerea la soare daca iti permite vremea. Treptat, cum vara se termina si vin zilele ploioase, continua sa mergi de cateva ori pe saptamana la salonul de bronzare. Pe langa faptul ca pielea ta va avea nuanta ciocolatie dorita mai mult timp, bronzul se va intensifica si astfel vei fi mereu bronzata, chiar si cand afara va fi zapada (chiar si costumul de schi va arata mai bine pe tine daca vei merge bronzata pe partie).

Cum poti sa iti mentii bronzul mai mult timp?

  1. Hidrateaza-te cu apa mereu, astfel ajuti pielea sa fie mereu elastica si nu se va descuama. Cu cat te hidratezi mai mult, cu atat iti ajuti pielea sa fie mai sanatoasa si sa isi mentina natural bronzul.
  2. Hidrateaza-ti pielea de la exterior cu ajutorul unor creme mai grase, care vor mentine nivelul de hidratare ridicat mai mult timp. Aplica cremele de fiecare data cand iesi de la dus, deoarece apa are tendinta sa usuce pielea. Iti poti hidrata pielea cu crema atat dimineata, cat si seara, iar daca iti doresti o hidratare si mai intensa, apeleaza cu incredere la apa termala pe care o gasesti in farmacii.
  3. Fa-ti gomaj in fiecare saptamana cel putin o data pentru a indeparta celulele moarte si a avea mereu o piele stralucitoare. Acest sfat este foarte important, insa ai grija sa nu iti exfoliezi pielea zilnic, astfel o poti vatama, iar bronzul va disparea treptat.
  4. Utilizeaza creme speciale pentru bronzarea la salon. Asculta sfatul personalului specializat si alege lotiunea potrivita pielii tale. Cremele intensificatoare accelereaza bronzul si hidrateaza pielea pe durata expunerii in solar.
  5. Nu abuza de sedintele la salonul de bronzare! Sedintele excesive pot duce la deteriorarea pielii si astfel pielea ta va fi arsa, nu bronzata frumos.

 

Daca iei in calcul inceperea sedintelor la un solar din Bucuresti, te asteptam la Tantastic sa te bucuri mereu de pielea ta bronzata!

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Este o varianta rapida si eficienta. Multumim pentru reomandare!

  2. Răspunde

    Imi place cand vad o femeie frumos bronzata. Din pacat multe fac exces de solar si ajung intr-un final sa aiba arsuri si pielea sa arate dezastruos. Totul trebuie facut cu masura. Din cauza problemelor de sanatate, nu ma numar printre cei bronzati, nici pe timpul verii cu un bronz natural, nici capatat la solar.

  3. Răspunde

    Mie imi plac femeile bronzate dar eu ma bronzez foarte greu si bronzul tine cam o luna vara. In rest sunt alba ca laptele.

  4. Răspunde

    imi e putin teama de solar, nu stiu de ce. poate pentru ca nu am prea multe informatii referitoare la acest subiect.. momentan raman la bronzul de vara si la autobronzante uneori

  5. Răspunde

    E importanta hidratarea pielii, eu aplic lotiune speciala dupa plaja din prima zi de plaja si asa se face ca bronzul meu rezista pana la urmatoarea vacanta.

  6. Răspunde

    Nu stiam chiar toate aceste aspecte. Nu am fost niciodata la solar dar chiar mi-as dori.

  7. Răspunde

    Eu am noroc sa ma bronzez repede si sa si dureze mult bronzul. La solar inca nu am ajuns niciodata.

  8. Răspunde

    Ar fi interesant sa am pielea mereu bronzata. Am apelat foarte rar pana acum la solar. Acesta ar fi perfect pentru a avea o piele frumoasa chiar si pe perioada rece

  9. Răspunde

    Stau la mare. Oricum, nu m-as duce la salon, nu mi se pare sanatos.

  10. Răspunde

    Iaca la solar nu am fost pana acum si nici nu poftesc asa tare, mai ales ca eu sunt alba ca branza de cand ma stiu si nu ma deranjeaza acest aspect. Nu pot zice insa ca nu admir cate o domnisoara care afiseaza un bronz impecabil intretinut la solar.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: