Cadouri eficiente pentru angajatii tai

Orice antreprenor stie ca angajatii lui sunt o parte importanta din povestea de succes a afacerii lui.

Tocmai de aceea, cadourile pentru angajati vin ca o apreciere a muncii si devotamentului lor fata de firma.

Un cadou special este o modalitate excelenta de a le multumi pentru tot ceea ce fac pentru companie. Sunt o multime de ocazii cu care poti oferi cadouri angajatilor tai. Sarbatorile de iarna, aniversarea firmei sau o realizare mai mare a companiei poate fi o ocazie perfecta pentru a oferi mici atentii. Chiar daca nu este sau nu urmeaza un eveniment important, poti sa le oferi angajatilor tai cate un mic cadou, fara nici un motiv. In felul asta poti sa ii motivezi pentru a fi mai productivi.

 

Inainte sa cumperi cadourile, indiferent ca te aventurezi intr-un magazin fizic sau alegi sa comanzi de pe internet, din confortul casei tale, gandeste-te la bugetul pe care doresti sa il investesti. Mai apoi la semnificatia pe care doresti sa o aiba cadoul si la alegerea de a oferii tuturor aceleasi obiecte sau la varianta de a darui cadouri diferite.

 

Exista o multime de lucruri din care poti sa alegi cadoul perfect. Nu orice este pe placul tuturor, asa ca analizeaza-ti optiunile cu maxima atentie. Cu siguranta nu iti doresti sa transmiti un mesaj gresit sau sa ai parte mai tarziu de priviri judecatoare pentru cadoul oferit. O zona sigura este cea a lucrurilor clasice, uzuale pe care angajatii tai le vor folosi zi de zi. Asadar, daca ramanem in zona cadourilor uzuale iata 2 idei cu care sigur nu vei da gres:

 

Cani 

 

Obiectele cele mai prezente prin birouri sunt vesnicele cani cu cafea si ceai. Fiecare angajat are cana lui proprie, birourile sunt pline de fel de fel de cani, in toate culorile si marimile posibile, dar cu toate astea se intampla ca unul mai neatent sa ia si sa foloseasca cana celuilalt, iar de aici ar putea porni adevarate neintelegeri. Daca situatiile de acest fel, sunt des intalnite la tine la birou o idee care ar putea solutiona aceasta problema este sa le faci cadou tuturor o cana. Faci tuturor o cana de aceeasi culoare, cu logo-ul companiei si cu numele destinatarului. In acest fel te asiguri si de faptul ca fiecare isi va bea de acum incolo cafeaua din propria cana.

 

Agende si pixuri

 

Cu siguranta agendele si pixurile sunt la fel de utilizate in biroul vostru ca si canile. Dar dupa cum stim cu totii, pixurile dispar ca prin minune si nu mai apar niciodata. O agenda in care sa aiba loc toate informatiile stranse intr-un an de munca si seturi cu pix pentru tot biroul, poate fi din nou un cadou potrivit pentru angajati. Poti sa alegi agende personalizate, sa pui logo-ul firmei pe ele, sa ii faci cu un calendar care sa indice evenimentele importante din firma si totodata si zilele libere. La fel si pixurile, poti sa le faci in culoarea care iti reprezinta firma si dupa ce le imparti angajatilor, sa le gasesti un loc celor ramase de unde toata lumea sa se poata servi cand are nevoie.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Hmm, daca au un salariu satisfacator, orice cadou va fi bine primit. Daca le dai salariu prea mic, poti sa le oferi cadou si 2 cani pe luna, ca nu se vor simti mai impliniti si mai atasati de munca lor si nu le va creste randamentul.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: