Agruo.ro ~ pentru inchirieri utilaje si echipamente

Agruo.ro este cu si despre utilaje, despre modalitatea ta de-a face rost de echipamente pentru a realiza o constructie sau o anumita lucrare.

Agruo.ro ~ pentru inchirieri utilaje si echipamente

V-ati lovit  macar o singura de imposibiliatea de-a termian o lucrare din cauza faptului ca va lipsea un escavator sau poate un alt tip de utilaj?

Sunt convinsa ca raspunsul este pozitiv pentru ca eu m-am lovit de acest aspect nu doar o singura data.

Evident ca cea mai mare problema cand construiesti nu este un sac de ciment sau unul de adeziv. Ci mesterul care sa le  aplice sau utilajul respectiv care sa te ajte sa definitivezi o lucrare inceputa.

Si nu am refer aici la „acel Dorel” cu care ne-am obisnuit, ci la cineva cu adevarat competent. Acel cineva, dupa care nu trebuie sa mai chemi o alta echipa sa faca „mici retusuri”.

Pentru ca suntem in plina actiune cu o noua constructie neam lovit de (prea) multe ori de imposibilitatea de-a face rost de un anumit utilaj. De cele mai multe ori te vezi nevoit sa apelezi la o firma de contructii si sa platesti un pret dublu tocmai din cauza inexistentei anumitor utilaje.

Si tot cautand un anumit utilaj, in incapatanarea mea de-a nu angaja o firma de constructii care sa-mi ia triplu ca pret la lucrarea respectiva, am ajuns la Agruo.

Platforma https://www.agruo.ro ofera  de fapt anunturi pentru „servicii de inchiriere/vanzare utilaje de constructii, agricole si forestiere, precum si echipe/firme specializate pe diverse lucrari de constructii, agricole, forestiere, scule si unelte, materiale”.

Ceea ce mi s-a parut foarte interesant a fost fapul ca pe site se poate solicita reprezentanti ai unei firme sau inchirierea unui anumit utilaj.

Mai mult, in cazul in care o persoana beneficiaza de un anumit utilaj pe care nu-l foloseste intr-o anumita perioada de timp il poate da spre inchirierepe acest site.

Inchirierea de la Agruo.ro a unui utilaj se poate realiza facil.

Am facut o mica simulare pe pagina principala pentru a va arata cat de usor functioneaza totul.

Dupa ce se face selectia judetului si a orasului pentru care se doreste utilajul sau echipamentul, se face selectia perioadei de timp si a modalitatii de inchiriere sau vanzare.

Agruo.ro este o solutie eficienta atunci cand cauti echipamente, utilaje de constructii sau firme specializate pentru diferite lucrari.

 

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: