De ce sa alegem becuri cu LED

Becuri cu LED sau tehnologia care iti ofera o reducere a consumului de energie are o serie de avantaje despre care vreau astazi sa va povestesc pe larg.

De ce sa alegem becuri cu LED?!

♣ eficienta energetica:A  si timpul lung de utilizare al acestora face ca sa merite investitia pe termen lung. Practic uiti ca trebuie sa cumperi becuri, daca le ai montate in intreaga casa.

♣in majoritatea cazurilor exista posibilitatea de-a se regla intensitatea luminoasa a unui astfel de bec. La Eglo Romania am gasit si becuri cu led care au telecomanda. In acest mod poti regla cu usurinta nu doar intensitatea ci si culoarea pe care o doresti in acea camera.

♣becurile cu led nu contin mercur sau alte substante care pun in pericol sanatatea noastra

♣nu se incalzesc, astfel incat vara nu creste si mai mult senzatia de discomfort din cauza caldurii adiacente pe care ar elibera-o lumina din camera

♣lumina oferita este un placuta

♣in cazul existentei unor mici fluctuatii de curent, becurile cu led nu confera senzatia aceea de „palpaiere” care obosesc ochiul

In cazul in care te-ai gandit sa iti schimbi si tu becul incandescent cu un bec led nu trebuie sa te preocupe faptul ca fasungul acestuia nu se potriveste cu cel al becului anterior pe care-l avea lampa ta.

La Eglo Romania exista o varietate de fasunguri, pe car ele poti adapta in functie de diametrul corespunzator veiozei tale sau a corpului de iluminat pentru care urmeaza sa faci aceasta achizitie.

In dreptul fiecarui articol exista specificatiile necesare, astfel incat sa poti cumpara exact articolul de care are ai nevoie.

Lumina eliberata de becurile cu led este atat calda cat si rece, in functie de dorinta personala.

Trebuie sa tinem cont ca lumia alba si calda este recomandata mai mult zonelor de living sau in dormitor. Ea creeaza o senzatie de calm si liniste, o senzatie de relaxare. Lumina alba rece este recomandata pentru zona de lucur, birou.

Eglo Romania – locul de unde prinzi lumina in casa ta!

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: