Japora ~ ceasul perfect pentru femeia activa

Japora este locul unde se da ora exacta!

Piata ceasurilor de mana este una extrem de diversificata si ai o intreaga paleta de modele din care sa alegi. La Japora am gasit nu doar diversitate, ci si calitate.

Japora ~ ceasul perfect pentru femeia activa

Daca ar fi sa ne luam dupa stilul personal al fiecarei femei atunci am putea face cu usurinta un „clasament”al ceasurilor.

Cum facem alegerea unor ceasuri pentru femei

♥ ceasul elegant – este alegerea noastra atunci cand tinuta este una casual sau office. Cadranul patrat sau rotund este doar o chestiune de preferinte personale.

Bratara unui ceas elegant este de multe ori finuta, din piele, pentru o tinuta office, insa moda anului 2019 aduce in prim-plan bratarile metalice, masive, cu aspect „masculin”. Roz-gold sau argintiu raman ca si culori preferate de catre designeri anul acesta.

Acestea insa se potrivesc mult mai bine unui stil vestimentar casual.

♥ Cesul sport – mai rezistent si dotat cu anumite functii.

In momentul in care o femeie opteaza pentru un ceas sport, o face pentru functiile pe care acesta le prezinta.

Sunt ceasuri care au ca si afisaj nu doar ora, ziua si minutele. Sunt cele care au rol de pedometru, care-ti monitorizeaza activitatea zilnica, masurarea caloriilor, pulsul sau au functia: „amintirea sedentarismului”.

Sunt preferate cele care se incarca cu sistem USB si au  Bluetooth si conexiune Smart. Ceasul acesta de la Japora trebuie sa recunosc ca este preferatul meu. Nu doar ca are toate aceste functii, dar si un control al camerei smartphone-ului. Imi place ideea ca monitorizeaza inclusiv orele de somn si are vibratii de notificare pentru apeluri si mesaje.

Mai mult, are autonomie la baterie pana la 15 zile iar incarcarea sa se face in doar 2 ore.

♥ Ceasurile retro pentru nostalgici.

Daca va uitati cu atentie pe site-ul celor de la Japora o sa descoperiti si ceasurile retro, cele care ne amintesc cu drag de ceasurile parintilor sau ale bunicilor. Casio este o marca care nu se dezice de la calitate, chiar si dupa atatia ani de cand au aparut pe piata cu primele lor exemplare.

♥ Ceasuri pentru femei din categoria „fashion” sunt cele mai extravagante.

Pentru ca nu puteam sa inchei fara sa va arat un ceas cu un model deosebit de la Japora, ceasul „Just Cavalli” mi-a atras atentia prin desgnul sau deosebit si extarvagant, cu o curea-bratara aurie, fara sistem de inchidere.

Un model care poate fi purtat la orice tinuta eleganta, o biuterie cu adevarat deosebita.

Voi ce stil preferati in materie de ceasuri?

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: