Ce fel de lapte praf folosim pentru puiul de om

Lapte praf sau alimentatie naturala?! Evident ca daca ar fi sa alegem prima optiune este alaptatul la san, fiind cea mai buna alegere pentru puiul de om.

Dar ce ne facem daca tanara mamica nu are lapte sau are o boala care contraindica alaptatul?!

Ce fel de lapte praf folosim pentru puiul de om?

♥ Primul criteriu si cel mai important este varsta bebelusului.

Nu putem administra o formula de lapte unui nou-nascut daca nu este specificat de catre producator.

De exemplu, formula Hipp are specificat pe cutie varsta de la care se adminsitreaza acel lapte praf.

Dar nu doar vasta este un criteriu de care noi medicii tinem cont atunci cand recomandam o anumita formula de lapte praf.

Multe mamici ma intreaba despre Hipp si le explic ca sunt asa  de multe varietati ale aceluiasi sortiment in functie de necesitatile fiecarui bebelus.

De exemplu formula „Humana Comfort Anticolic este un aliment special cu o compozitie lipidica speciala, naturala, din lapte, imbogatit cu prebiotice”.

El este un aliment special, cu o anumita compozitie lipidica, imbogatit cu prebiotice, dar care are o cantitate scazuta de lactoza.

Hipp Comfort Anticolic se poate administra fie ca aliment unic (in cazul in care exista o problema medicala a mamei care contraindica alaptatul) fie ca si completare la administarea laptelui matern. Datorita continutului scazut de lactoza acest lapte nu determina aparitia colicilor la bebelusi.

Pe timp ce bebelusul creste, formula de lapte se schimba datorita necesitatilor care se modifica odata cu cresterea in greutate a puiului de om.

Dar problemele apar atunci cand cautam anumite formule de lapte praf.

Pentru ca este mult mai facil sa comandam online – ELaptePraf are toate tipurile de formule de lapte praf de care puiuil de om are nevoie.

♥ Formule speciale de lapte praf pentru nevoi speciale

Exista formule speciale de lapte praf pe care le administram bebelusilor in functie de nevoile speciale ale unora dintre ei.

Dintre acestea vreau sa aduc in prim-plan cele mai frecvente, cu care eu ca medic m-am intalnit in cabinet.

Sugarul care are o exagerare in regurgitare, care arunca laptele in jet, in cantitate mare, imediat dupa masa, trebuie sa beneficieze de o formula antireflux.

Hipp a creat o astfel de formula de lapte praf Humana AR antireflux de la nastere.Si acest tip de lapte il puteti gasii pe site-ul ELaptePraf.

El are o consistenta normala in biberon. Prin continutul de faina de roscove, in contactul cu mucoasa gastrica devine mai „cremos”. Astfel este impiedicata eliminarea acestuia din burtica celui mic.

O alta problema des intalnita in cabinetul meu este diaree sugarului alaptat exclusiv cu lapte praf.

In astfel de cazuri este importanta schimbarea formulei de lapte  praf pe perioada acestui eveniment.

Ca si optiune se poate alege Hipp Lapte praf Humana HN pentru diaree – formule cu diferite arome. Pe ELaptePraf se gaseste formula cu aroma de banane.

La polul opus sunt mamicile care vin disperate pentru ca bebelusul lor au un tranzit incetinit. Este adevarat ca supozitoarele cu glicerina pot rezolva ocazional o astfel de problema. In momentul in care bebelusul are constant o constipatie, cea mai buna varianta ar fi schimbarea formulei de lapte. Pentru ca ne intereseaza ce se intampla pe termen lung cu starea de sanatate a bebelusului.

O astfel de formula este Lapte praf Hipp Comfort pentru colici si constipatie de la nastere. Este o formula imbogatita cu acizi grasi polinesaturati si culturi naturale ale acidului lactic, izolate partial din laptele matern.

Cel mai important aspect este de multe ori cel financiar. Pe ELaptePraf gasiti formulele de lapte praf la preuri mult mai mici decat in farmaciile fizice. Este mult mai facila o comanda online pentru ca in felul acesta timpul necesar cautarii prin farmacii il petreci alaturi de bebelus!

Comanda vine prin curier, dupa confirmarea acestetia prin e-mail. Firmele de curierat iti aduc coletul gratuit daca comanda este de 200 de lei.

O modalitate simpla si facila pentru alegeri intelepte!

Cel mai import este sa discuti cu medicul de familie sau pediatru si sa faci alegerea cea mai buna pentru puiul de om!

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: