Excedent.ro – servicii stomatologice de calitate

Excedent.ro este o clincia medicala stomatologica care iti readuce zambetul, acolo unde ii este locul: pe buze!

Daca discutam de tratamentele stomatologice  oferite celor mici, atunci implicit ne gandim la aparate ortodontice.

Mobile sau fixe, acestea au capatat amploare si rezultatele se vad.

Dar nu ne rezumam din pacate doar la aparatele dentare.

Excedent.ro – servicii stomatologice de calitate

La Excedent.ro, plaja de servicii medicale pentru cei mici este foarte variata, fiind un cadru cat mai placut.

Daca pentru  profilaxia cariilor prin fluorizare locală sau periaje profesionale pentru îndepărtarea coloratiilor extrinseci nu este necesara decat o strategie bine pusa la punct pentru ca micutul sa stea cuminte pe scaunul stomatologic, exista insa si afectiuni pentru care se poate apela chiar si la inhalosedare.

Sunt  si afectiuni mai simple, cum ar fi  sigilări ale dintilor permanenți sau extracția dintilor temporari pentru care empatia cadrului medical este foarte importanta.

Dar cel mai important lucru este ca in momentul realizarii oricarei proceduri stomatologice sa nu existe durere.

Trecand de la afectiunile celor mici la adult, care de multe ori este mult mai panicat decat cel mic, la Excedent.ro gasim o ochipa specializata pe:

♣ interventii de chirurgie dento-alveolara. Aici nu ne referim doar la extractiile simple dento-alveolare, ci si la extractiile mai complicate a diferitilor molari. Sunt molari „de minte” sau canini care au pozitii anatomice mult mai complicate, iar procedura stomatologica este mai elaborata.

♣microchirurgie de parti moi la nivelul gingiei. Aici sunt incluse o serie de interventii mai complexe. Discutam de operatii cu lambou sau aditii osoase care se aplica orizontal, precum si de gingivectomia cu laser. De altfel, punga paradontala este cea care poate ridica uneori probleme serioase iar terapia cu laser are rezultate extraordinare.

♣poate cele mai complicate si mai costisitoare, dar si cu efecte impactante vizual, sunt implanturile dentare. La Excedent.ro echipa de medici realizeaza reconstructii osoase tridimensionale cu materiale de aditie osoasa. Uneori este necesara si realizarea unui sinus-lift. Trebuie sa recunosc ca eu am avut parte de un astfel de tratament si am avut o mare teama. Dar acest fapt se datoreaza si faptului ca eu, fiind medic, stiind anatomic totul imi veneau prin minte tot felul de complicatii. Insa, totul a decurs perfect si astazi, la un an distanta, pot spune ca intreaga lucrare arata bine! Inserarea de implanturi dentare a devenit astazi o interventie de rutina, medicii avand o experienta foarte buna.

♣lucrari de protetica dentara. Sunt folosite punti metalo-ceramice, coroane zirconice, chiar si la implantul dentar. Pierderea dintilor necesita protezare iar acest fapt nu este doar impactant vizual si psihoemotional. Este o certitudine si o necesitate pentru o buna masticatie.

♣servicii de estetica dentara si profilaxie. Sunt serviciile medicale la care sincer ne dorim toti sa apelam.

Excedent ~ profesionalism, eficienta, seriozitate si rezultate bune!

„Cele mai multe zambete sunt provocate de un alt zambet.”
Frank A. Clark

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Dentistul si ginecologul sunt doi medici de care lumea in general fuge. In zilele noastre stomatologul nu mai e cea fost odata si nici durerea nu se mai simte cum se simtea. E bine sa mergem frecvent la controale pentru a nu se ajunge la ceva rau

  2. Răspunde

    E foarte important sa gasesti o clinica buna cu oameni in care sa ai incredere pentru ca e vorba de lucrari scumpe si complexe pe termen lung.

  3. Răspunde

    Medicul stomatolog trebuie sa aiba rabdare si sa fie extrem de pasionat de munca lui, iar cabinetul sa fie extrem de curat pentru a prezenta incredere.

  4. Răspunde

    Anul asta mi am dat seama ca e foarte bine sa te informezi cand esti in cautarea unei clinici mai ales de genul acesteia.

  5. Răspunde

    O vizita la stomatolog macar o data pe an este necesara. Este important ca acesta sa fie rabdator si dedicat, pentru a avea o experienta ok.

  6. Răspunde

    Si eu am in plan sa ajung la stomatolog. Am cateva probleme care trebuiesc reparate urgent

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: