Rochii elegante pentru ocazii speciale

Ai un eveniment deosebit in aceasta vara si nu stii exact ce sa alegi? Rochii de ocazie, maxi sau midi, in culori puternice sau pastel?!

Pentru ca vara evenimentele sunt mai numeroase, iar noi, femeile optam pentru rochii de ocazie mai deosebite, vin astazi cu cateva recomandari.

La un eveniment de seara, un banchet sau o nunta, rochiile lungi care urmeaza frumos linai corpului sunt cele mai impactante.

Un decolteu frumos este pus in evidenta de o croiala lejera. Alegerea unor rochii de ocazie din satin sau voal le confera o eleganta deosebita.

De cele mai multe ori am vazut la evenimente culori sterse. Sa nu mai spun ca jumatate dintre doamnele prezente aveau rochia neagra. Este adevarat ca rochita neagra nu se demodeaza niciodata, dar o culoare frumoasa va schimba radical aspectul rochiei.

Algerea unor rochii din tul va conferii acelor rochii de ocazie aspectul de pintesa. Sunt din ce in ce mai multe astfel de modele care atrag prin eleganta si rafinament.

Intr-o rochie din tul rosu nu ai cum sa treci neobservata la nici un eveniment.

Mola.ro ~ locul unde gasesti cele mai frumoase rochii de ocazie

Pentru ca niciodata o femeie nu are prea multe rochii in colectie, la Mola.ro gasiti o varietate de modele care sa se potriveasca oricarui tip de eveniment.

In cazul in care evenimentul la care urmeaza sa participati este unul de zi, cel mai indicat  ar fi  sa alegeti rochii de ocazie midi.

Dantela in combinatie cu sifonul sau organza pot realiza un duo impecabil si o eleganta aparte. Un pantof stiletto si intreg outfitul este perfect!

Daca alegerea voastra merge spre o rochie din dantela in intregime cu siguranta nu aveti cum sa gresiti. Dantela ramane in continuare materialul cel mai pretios cand vine vorba de eleganta si rafinament.

Tu pe ce criterii mergi atunci cand alegi din multitudinea de rochii de ocazie?

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: