Argiletz in rutina mea de sambata seara

Intreaga gama Argiletz de la Rangali  a intrat incet-incet in rutina mea de ingrijire.

La inceput am incercat masca cu argila si crema pentru fata despre care v-am povestit → aici .

Pentru ca au fost produsele care mi-au palcut de la prima aplicare, mi-am dorit sa incerc si alte produse cosmetice din aceeasi gama. Stiam cat de multe beneficii aduce argila pielii, iar faptul ca in gama Argiletz exista 100% argila naturala m-a facut sa-mi doresc sa incerc si alte combinatii ale acesteia.

Argiletz in rutina mea de seara

O seara de rasfat pentru mine nu insemana ore petrecute la salon. Nici nu am timpul necesar si nici rabdare sa stau ore intregi pentru o masca sau un spalat la par.

In plus, la mine acasa stiu exact ce produse am folosit, cat de multe beneficii imi aduc acestea si nu sunt nevoita sa stau ore intregi fara sa fac nimic doar pentru a trece timpul necesar mastii.

Rutina mea de sambata seara (sau vineri, atunci cand sunt plecata hai-hui) incepe printr-o curatare in profunzime a tenului.

Gommage sau scrub facial cu argila roz de la Argiletz

Am ales acest nectar exfoliant de la Argiletz din Rangali Bioshop pentru ca mi-am dorit sa indepartez intr-un mod cat mai natural si mai fin impuritatile de pe ten.

Celulele epiteliale de la suprafata sunt indepartate  cu ajutorul zaharului existent, in timp ce  argila roz, lamaia si verbina vor actiona  sa detoxifice tenul.

Eu aplic o cantitate mica pe fata si cu ajutorul unor miscari circulare masez interaga zona faciala. Zona gatului si decolteului este si ea supusa unui astfel de tratament.

Miroase extraordinar de proaspat acest produs si este destinat pentru toate tipurile de piele, fiind neutra si respectand PH-ul epidermei.

Par frumos si stralucitor cu samponul Argiletz

Dupa acel gommage imi spal parul. Pentru ca eu am parul uscat am ales din gama Argiletz varianta cu argila, miere si unt de shea.

Samponul contine doar ingredienet benefice parului uscat.

♥ Untul de shea  protejeaza firul de par si-l hidrateaza.

♥ Proteinele din grau si ovaz inmoaie cuticula si uscaciunea firului de  par va disparea.

♥ Argila roz si cea alba contin minerale si vitamine care hranesc firul de par.

Despre benefciiile fiecarui tip de argila poti sa citesti si → aici.

Dupa dus folosesc un deodorant roll-on cu argila si galbenele pentru ca este foarte bland cu pielea. Nu contine parabeni sau aluminiu.

Dupa periatul dintilor si uscatul parului aplic o masca si ma relaxez cu o muzica bune in fundal.

Masca servetel Argiletz pentru un ten luminos

Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am comandat-o ma asteptam sa fie o masca tip-servetel obisnuita. Pentru ca stiam cat de benefice si de folositoare imi fusesera produsele anterioare n-am citit cu atentie descrierea produsului.

Cand am desfacut produsul am ramas surprinsa de faptul ca masca tip servetel era total diferita de ce folosisem pana atunci.

Pentru ca eram putin nelamurita am reintrat pe site si atunci am inteles ca aceasta masca este dintru-un material numit textilit.

„Textilit este o inovatie creata exclusiv in laboratoarele Argiletz. Textilit concentreaza toate proprietatile benefice ale argilei roz, imbibata printr-un procedeu special de presare, intr-o bucata de material din celuloza 100% biodegradabil.”

Masca trebuie stropita cu apa florala sau cu apa plata innainte de aplicare. Eu am folosit o apa termala la spray si ori de cate ori simteam ca nu este suficient de umeda mai aplicam cate un puf.

Eu am stat cu ea 15 minute iar  a doua zi tenul avea un aspect hidratat si luminos.

In pachet sunt trei astfel de masti din material textil.

Aplic o crema de fata sau un serum si ma culc.

Care este rutina voastra de seara?

Cand este cel mai potrivit moment pentru a va acorda singure un astfel de rasfat?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cu siguranta voi incerca si eu aceste produse! Cine nu are nevoie de un ten cu un aspect hidratat si luminos în fiecare zi!?

  2. Răspunde

    Interesante produsele tale, inca nu am incercat asa ceva, doar mastile clasice tip servetel.

  3. Răspunde

    Mastile servetel sunt preferatele mele in rutina de ingrijire. Arata foarte interesant astea de la Rangali. Cred ca o sa imi comand si eu.

  4. Răspunde

    Rutina mea de seară înseamnă demachiere și hidratare cu cremă sau fiole cu acid hialuronic.

  5. Răspunde

    Nici eu nu am timp sa merg la salon si atunci prefer sa aduc salonul la mine acasa. Folosesc masti pe baza de argila, sau tip servetel, creme exfoliante si ser pentru hidratare.

  6. Răspunde

    Eu nu am o rutina de seara constanta. A mea depinde de dispozitia pe care o am in acel moment.

  7. Răspunde

    Chiar imi doream sa folosesc ceva produse pe baza de argila asa ca articolul tau a picat la fix. M-ai facut tare curioasa cu masca servetel

  8. Răspunde

    Ai spus ten frumos și luminos? Păi atunci, este și pentru mine!
    Nu știm de aceste produse, interesant și șamponul pentru păr uscat, dar este bine de reținut.

  9. Răspunde

    Ce faina pare gama asta! O sa mi-o comand si eu, sigur imi va placea.

  10. Răspunde

    Masca mi se pare geniala și chiar mi-o doresc și eu. Din păcate nu prea am folosit produse pe baza de argila și parca mi-as face curaj sa văd cum sunt pe tenul meu

  11. Răspunde

    Am tot auzit despre beneficiile argilei. Mi se par excelente aceste produse si am sa le acord si eu atentie in urmatoarea perioada

  12. Răspunde

    Ce curioasa m-ai facut de aceste produse. Nu le-am incercat pana acum dar sigur tenul meu mi-ar multumi.

  13. Răspunde

    Acum ma gandesc si eu sa introduc argila in rutina mea. Frumos articol!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: