In vacanta organizeaza-te cu un kit de calatorii de la Notino

City break sau o minivacanta? Alege un kit de calatorii de la Notino pentru a te organiza eficient.

Vacanta pentru mine nu inseamna doar concediul in sine. Incerc sa-mi iau mici pauze de weekend si sa savurez cat mai mult din frumusetea verii.

Pentru ca indiferent cat dureaza vacanta noastra, a femeilor, tindem sa punem in bagaj multe lucruri pe care abia la intoarcere le vedem ca fiind inutile.

Daca si tu esti la fel ca si mine, dependenta de toate produsele cosmetice de pe masuta de toaleta, atunci experienta mea iti va fi folositoare!

In vacanta organizeaza-te cu un kit de calatorii de la Notino

♥ Alege produsele travel size, adica cele care au gramaje mai mici. Le poti comanda direct in astfel de recipiente sau poti opta pentru un kit de calatorii de la Notino in care sa-ti pui exact produsul pe care-l folosesti zi de zi.

♥ Nu fa schimbari in rutina ta de ingrijire pentru ca tenul poate sa reactioneze intr-un mod special fix in vacanta. Nu-ti lua o crema sau un demachiant nou pe care nu l-ai mai incercat niciodata pana in momentul plecarii.  O alergie la produsul respectiv si vacanta ta poate fi ruinata!

♥ Alege produse din aceeasi gama. Sunt compatibile intre ele si sinergice in beneficii.

Daca in mod curent folosesti o anumita gama de produse cosmetice pe care le ai in varianta full-size, ia cu tine o cantitate mica in cutiute, completandu-ti astfel acest kit de calatorii.

♥ Daca te-ai decis sa iti savurezi cat mai mult din vacanta si orele de somn sunt prea putine, nu uita o masca pentru ochi. Cele mai practice sunt cele la pliculet, cu utilizare unica.

♥ Parfumul preferat in sticlute mici. 20 sau 30 de ml de parfum sunt suficiente pentru vacanta. De altfel o astfel de cantitate poate fi purtata lejer in orice poseta – chiar si in avion.

♥ Poti sa iei cu tine mostre dar doar daca ai mai uitilizat acel produs. Nu incerca produse noi in calatorii si verifica innainte de-a pleca timpul de valabilitate al acestora. Si mostrele expira!

♥ Organizeaza-te! Stabileste de inceput ce produse alegi pentru vacanta. In cazul rujului sau al creioanelor de ochi sau buze nu vad nici o diferenta extraordinara la kg sau la volum. Depinde doar de preferintele personale cate astfel de produse alegi sa pui in bagaj.

Daca nu ai inspiratie te invit pe Notino! Aici gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru vacanta ta, chiar si in varianta travel-size!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ideile simple sunt cele mai bune, iar în vacanță organizarea este regina.

    1. Răspunde

      Da, ai mare dreptate!

  2. Răspunde

    mastile astea ambalate individual, la plic, au inceput sa imi placa si mie tare mult. Sunt mai igienice, sunt usor de luat oriunde si cele cateva pe care le-am incercat s-au dovedit a fi foarte eficiente.

    1. Răspunde

      Si mie imi plac. Mai ales cand sunt plecata mi se par cea mai buna alegere!

  3. Răspunde

    Geniale sfaturi! Intotdeauna am grija la termenul de expirare.

  4. Răspunde

    In vacanta, imi place sa nu imi incarc baajele prea mult cu cosmetice, variantele travel size sunt fix ce am nevoie.

  5. Răspunde

    Deja am inceput si eu cautarile de produse travel size de pe site. Acestea mi se par cele mai utile si daca le gasesc la promotie pe site de ce sa nu profit.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: