Alegeri Femme Luxe in 4 stiluri diferite

Femme Luxe este un magazin on-line de unde am inceput sa-mi comand hainute pentru ca au preturi foarte bune si materiale de calitate. Dupa plasarea comenzii coletul ajunge in 7-10 zile.

Alegeri Femme Luxe in 4 stiluri diferite

Stilul lejer sau costum pentru weekend relaxant

Am ales un costumas lejer format din doua piese: pantaloni si bluza pentru ca-mi place sa calatoresc mult. Pantalonii sunt foarte comozi, fiind usor elastici, cu o banda elastica in talie, fiind usor ajustati in acest mod in functie de talia fiecareia. Bluza are o croiala simpla, dreapta, scurat pana la nivelul beteliei pantalonilor.

Pe site costumul se poate comanda daca se cauta dupa denumirea: Houndstooth Short Sleeve Boxy Loungewear Set . Eu am ales acest model in dungulite, dar pe site sunt si alte desene cromatice ale aceluiasi model.

Mai multe fotografii ale acestui costumas va las → aici.

Stilul rochita de vara simpla si eleganta

Cu Femme Luxe m-am familiarizat in urma cu cateva luni cand am plasat prima comanda. As fi avut deci mai multe pretentii de la mine.

Cand faci prima comanda pe un site poti spune ca nu ai nimerit bine masura sau pur si simplu ca marimile lor nu corespund cu cele pe care tu le stiai.

Insa la mine nu era prima comanda pe acest site si stiam exact ce masura mi se potriveste. O clipa de neatentie si am bifat marimea cea mai mica la rochita aceasta. Este absolut superba dar nici o sansa sa o port fiind cu 2 numere mai mica (daca nu chair cu trei).

Chiar si pentru manechinul meu este mica, chiar daca este dintr-un material usoar elastic.

Am vrut sa vi-o arat totusi si am pus-o pe manechin. Este tare faina, insa va sfatuiesc sa mergeti pe o masura mai mare decat cea obisnuita pentru ca sa nu aveti aceeasi surpriza ca si mine. Pe site se poate comanda dupa numele: Black Gingham Button Ruffle Dress 

Stilul elegant in pantaloni

Pantalonii din satin sunt insa perfecti. Se aseaza foarte bine pe corp si urmeza frumos linia piciorului, fiind usor evazati in partea inferioara. Pe site sunt sub numele de Black Satin Flare Trousers – Brooke si sunt chiar la reducere in aceasta perioada.

Sunt si in varianta crem, dar personal mi-au placut mai mult asa, gasindu-i mai eleganti.

Stilul vara si piscina sau oriunde la terasa

Pe site rochia este prezentata ca fiind purtabila la terasa sau oriunde pe strada. Eu am ales sa o port la piscina pentru ca materialul este usor transparent. Poate daca alegeam o alta culoare nu era la fel de transparenta. Insa am comandat si o pereche de pantaloni albi, scurti si in varianta aceasta o voi putea purta si la terasa.

Pana atunci va las imaginile de la piscina unde am purtat-o, iar pe site o gasiti sub numele de:  White Rolled Sleeves Shirt Dress.

Mai multe fotografii pentru inspiratie gasiti → aici.

Care dintre tinute v-a placut mai mult de la Femme Luxe?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Frumoase ținutele. Să le porți sănătoasă!

  2. Răspunde

    cel mai mult imi place setul din doua piese. Si rochia alba este simpatica si pare ok. Preturile sunt bune, nimic de zis!

  3. Răspunde

    Frumoase hainutele, sa le porti cu drag! Costumul in carouri imi place foarte tare, o sa il pun si eu intr-o comanda viitoare.

  4. Răspunde

    Rochia alba imi place cel mai mult!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: