Notino ne surprinde placut cu livrare gratuita si reduceri de 20%

De multe ori am vrea sa comandam doar un singur produs de pe un anumit site. Amanam sa plasam comanda int-un final pentru ca transportul poate reprezenta chiar jumatate din valoarea produsului in sine, daca acel produs este in jurul sumei de 30-50 de lei.

Astazi vin cu vesti minunate pentru ca Notino ne surprinde placut cu livrare gratuita, indiferent de valoarea comenzii!

Obisnuiesc sa-mi fac o lista cu produse favorite in agenda mea si sa urmaresc pe Notino cand apar ofertele cele mai tentante, pentru a beneficia de cat mai multe beneficii.

In urma cu doua saptamani am plasat o comanda frumoasa cu doua produse Vichy despre care v-am povestit mai multe → aici.

Vichy Minéral 89 contine 89 % apa termala mineralizatoare (de aici venind si numele formulei) si acid hialuronic, cu rol de-a tonifia si hidrata in profunzime pielea.

Are consistenta de gel si patrunde cu usurinta in piele. Imi place sa-l aplic dimineata innainte de aplicarea machiajului si seara dupa demachiere.

Vichy Normaderm Phytosolution, cel de-al doilea produs, contine 2% acid salicilic si 0,2% vitamina C, avand un procent de 60% apa termala.

Este un produs pe care-l aplic ocazional, doar cand tenul meu are nevoie de-o ingrijire speciala, cand exista tendinta la formarea de cosuri sau acnee.

Aveam aceste doua produse in plan de ceva vreme si am plasat comanda in cel mai bun moment, beneficiind si de un cadou din partea celor de la Notino, dar si de un portfard cu produse mini Vichy.

Notino ne surprinde placut cu livrare gratuita si reduceri de 20% la brandurile selectate cu codul BRAND20RO.

Pentru ca saptamana aceasta avem livrare gratuita si reduceri importante de 20% la brandurile selectate, m-am gandit sa fac o noua comanda.

De data aceasta am ales o trusa de farduri: Makeup Revolution Flawless Matte 2 si un set de buze mat:Makeup Revolution Retro Luxe.

Ambele produse au pret special si sunt extrem de incantata de aceste produse care se potrivesc perfect cu nuantele toamnei.

Paleta contine 32 de nuante mate, superbe, care se armoninzeaza frumos. Rujul este intr-o formula combinata cu un creion de contur in aceeasi nuanta.

In plus, la achizitionarea de produse Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution, Freedom, Makeup Obsession sau Revolution Skincare de minim 130 RON Notino iti ofera un Mistery bag cu produse in valoare de 110 RON.

Cred ca Notino a vrut sa ne faca acest inceput de toamna foarte special aducandu-ne in prim-plan produse foarte bune la preturi speciale si cu livrare gratuita.

Tu ce ti-ai ales de la Notino?

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    De mult aveam un sampon singuratic in cos si cu oferta asta simt ca i-a venit randul

  2. Răspunde

    E super oferta asta si pe langa ea mai sunt si alte produse la reducere pe site .O sa profit si eu.

  3. Răspunde

    Mineral 89 e pe lista mea de foarte mult timp! Sa vad când ma îndur sa il comand!

  4. Răspunde

    Am profitat si eu de transportul gratuit si mi-am luat pasta de dinti pentru mine si pitic si demachiant.

  5. Răspunde

    Tura asta mi-am comandat numai produse Makeup revolution pentru ca imi ofereau un mystery bag

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: