OOTD casual & elegant de la Femme Luxe

Tinutele casual sunt cele pe care le prefer de obicei la Femme Luxe. De data aceasta am ales pe langa o tinuta casual si una mai eleganta pentru ca m-am gandit ca o voi purta la ziua mea de nastere.

OOTD casual & elegant de la Femme Luxe

Prima tinuta este una casual, alb-negru.

Am optat pentru colanti comozi si lejeri negrii si o rochita alba. Pe site rochita alba era purtata cu un dres subtire insa mie personal mi s-a parut prea scurta. Din clipa in care am vazut rochita pe site am stiut ca este genul meu. Comoda, lejera, cu o croiala foarte interesanta in partea din fata.

De la distanta colantul pare unul clasic, insa la atingere este unul moale si placut, foarte comod. Este putin lucios. Pare ca seamana celor din sfera PU leggings. Insa, in realitate, este doar o usoara iluzie din cauza materialului din care este realizat.

Am facut aceasta fotografie pentru a va da seama mai bine de material si cat de mult seamana ca textura cu un pantalon-colant din imitatie de piele.

Cred ca acesti colanti s-ar fi vazut minunat si cu un body. Am vazut cateva modele foarte interesante la Femme Luxe in colectia: Pink Bodysuits.

Rochita este dintr-un material elastic si din acest motiv este foarte comoda.

In aceste fotografii se vad trasaturile fine ale materialului din care este facuta, prezentand mici irizatii. Reverul este la baza gatului, lejer. Are un cordon care se prinde in fata, imediat sub sani.

OOTD casual & elegant de la Femme Luxe

Cea de-a doua tinuta este formata dintr-o rochita neagra. M-am tot gandit ce rochie sa-mi aleg sa port la aniversarea onomastica si am decis ca o rochita de acest fel este eleganta si frumoasa.

Rochita, precum si alte modele asemanatore ca stil si croi gasiti in sectiunea: Black One Shoulder Dress.

Daca ar fi sa fac o clasificare a modelelor preferate as pune pe primul loc decolteul tip „carmen” si pe locul secund cele „one shoulder dress”.

Este doar o chestiune de gusturi personale si cei de la Femme Luxe au multe astfel de modele pe site.

Fiind o rochie de seara am purtat-o cu o pereche de ciorapi de plasa si cizme peste genunchi.

 

Daca rochia este facuta dintr-un mterial elastic, grosut, care este usor incretita pe laterale, maneca este dintr-un material vaporos. Se termina intr-un mic volan pe incheietura manii.

Rochita aceasta are un model foarte interesant. Modul in care este croita o face purtabila atat in varianta mini cat si midi.

Fiind prinsa pe ambele parti cu elastic usor incretita, lungimea rochitei se ajusteaza in functie de preferinte. Este prinsa rochia de captuseala, nefiind tiv. Din acest motiv lungimea rochiei se ajusteaza dupa preferinte.

Am mai avut o rochita in aceasta comanda din colectia: Mesh Sleeve Dress. Tot neagra si sincer pe site chiar imi palcea cum se vedea pe manechin. Insa pe mine nu ma avantajeaza si in plus am luat din greseala si o marime mai mica. Singura varianta este sa mai slabesc si sa vi-o arat cand o sa incap in ea.

Voua care tinuta va place mai mult de la Femme Luxe? Casual sau elegant?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cel mai mult îmi place rochia de seară. E superbă.

  2. Răspunde

    Te prinde foarte bine, imi place modelul asta cu un brat gol, mi se par foarte sexy

  3. Răspunde

    Rochita neagra e minunata, dar imi place cum iti vine si cea alba. Si eu am gresit un articol din comanda, l-am luat prea mare. 🙂

  4. Răspunde

    Rochiță pe care ai purtat-o de ziua ta e absolut superba și te și avantajează!

  5. Răspunde

    Prefer rochitele lor in stil casual, pentru outfituri mai elegante ma orientez spre alte site-uri.

  6. Răspunde

    Ce orhidee frumoasa! Iarta-ma ca nu m-am putut abtine! Tinuta este superba, oricum!

  7. Răspunde

    Eu sunt fan casual, elegant doar la ocazii speciale.

  8. Răspunde

    Iti vine tare frumos aceasta rochita neagra!

  9. Răspunde

    Imi plac alegerile facute de tine. Imi place mult sa ma imbrac elegant, dar de cele mai multe ori apelez la varianta casual pentru ca nu este nevoie sa fiu atat de eleganta zi de zi. Superbe produsele de la FemmeLuxe

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: