Cum poti sa iti amenajezi un apartament inchiriat fara costuri prea mari

Chiar daca stai intr-un apartament inchiriat, este indicat sa iti pui amprenta asupra acestuia si sa il personalizezi in asa fel incat sa te simti ca si acasa. Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa iti dam cateva ponturi in legatura cu cum sa iti amenajezi apartamentul inchiriat fara costuri prea mari. Primul pas este insa sa discuti cu o agentie imobiliara care are cele mai bune oferte in ceea ce priveste inchirieri apartamente Ploiesti si sa gasesti un apartament pe placul tau.

Dupa ce ai gasit apartamentul dorit, poti sa incepi sa te gandesti la cum sa iti pui amprenta asupra acestuia in asa fel incat sa reusesti sa te simti ca si acasa. Avand in vedere insa ca vorbim despre un apartament inchiriat, majoritatea persoanelor nu doresc sa faca investitii substantiale. Tocmai de aceea, hai sa vedem care sunt cateva dintre lucrurile pe care poti sa le faci pentru ca apartamentul tau sa devina un camin fara o investitie prea mare.

1. Alege decoratiuni pe care ai posibilitatea sa le iei usor cu tine

Sunt o multime de decoratiuni foarte practice, care sunt usor de schimbat, de mutat si iti transforma casa. Printre aceste decoratiuni se numara si pernele si diferitele fete de perna. Acestea sunt foarte usor de adaptat, de schimbat si te ajuta sa dai casei tale mereu o noua infatisare.

Ai posibilitatea sa alegi fete noi de perna in functie de sezon. Le poti combina foarte usor cu restul decoratiunilor din casa si iti poti transforma casa intr-una primitoare fara sa investesti sume mari de bani.

Tot in categoria decoratiunilor usor de mutat sunt si plantele, ghivecele sau vazele. Acestea dau viata locuintei tale, iar un buchet de flori asezat pe masa din sufragerie iti va bucura mereu privirea. Alege si cateva plante verzi, mai mici sau mai mari, in functie de spatiul de care dispui si ofera camerelor tale atat un strop de culoare, cat si un strop de viata.

2. Achizitioneaza tablouri sau rame foto care nu necesita gaurirea peretilor

In functie de gusturile fiecaruia, ai posibilitatea sa alegi fie cateva tablouri care sa te reprezinte, fie cateva rame foto, in care sa iti asezi cele mai dragi amintiri. Ramele foto sunt mai usor de aranjat si de pozitionat decat tablourile, avand in vedere ca nu trebuie neaparat sa gauresti peretii pentru a le expune. Poti insa sa alegi si tablouri, pe care sa le sprijini de perete, sa le pui pe birou sau sa le asezi intr-un spatiu care a ramas nefolosit. Indiferent ca alegi tablouri sau rame foto, acestea iti vor personaliza si insufleti casa.

Dupa ce discuti cu o agentie imobiliara care are cele mai bune oferte in ceea ce priveste inchirieri apartamente Ploiesti si gasesti un apartament pe placul tau, poti sa incepi decorarea acestuia. Tine cont de ponturile noastre de mai sus pentru a-ti decora apartamentul inchiriat fara costuri prea mari.

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Niciodata nu m am gandit la posibilitatea de a inchiria un apartament, dar stiu ca in cazul in care as inchiria unul, ar trebui sa tin cont de niste reguli.

  2. Răspunde

    Sunt atât de multe lucruri de luat în considerare la închirierea unui apartament… partea cu tablourile care nu necesită găurirea pereților, este foarte bună și de luat în calcul pentru cei care stau în chirie.

  3. Răspunde

    Stau in chirie, dar nu am luat in considerare sa-mi pun amprenta, posibil sa nu fie de durata.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: