Relaxare de vacanta in tinute Femme Luxe

Nu stiu exact ce s-a intamplat, cert este ca de cateva luni bune am inceput sa adaug in lista de cumparaturi doar hainute comode. Cel mai probabil ma gandesc la vacanta si astfel tot ce adaug in cosul de cumparaturi se transforma in tinute lejere.

Relaxare de vacanta in tinute Femme Luxe

In ultima comanda de la Femme Luxe am adaugat doua tricouri. Aveam experienta cu tricourile lor comode si daca la primul mi-a placut culoarea, la al doilea mi-a placut imprimeul.

♥ Tricou mov-lila Femme Luxe ♥

Un tricou lejer si comod care poate fi purtat atat cu pantalon scurt, asa cum am facut-o eu, cat si cu o pereche de pantaloni din categoria:” Trousers„.

Este un tricou scurt pana in talie, moale la atingere in care pielea poate respira. O culoare placuta care mi-a atras atentia si cu un imprimeu central:”campion 96″.

♥ Tricou alb lung si confortabil ♥

Intr-o zi foarte calduroasa, in care simteam nevoia sa fiu cat mai lejer imbracata, am ales dintre toate aceste tinute Femme Luxe un tricou simplu, alb.

Culoarea alba are tendinta de-a respinge caldura, spre deosebire de cea neagra care o atrage. De aceea, vara, prefer cat mai des culori deschise, bumbacul fiind alegerea principala.

De data aceasta tricoul l-am ales datorita imprimeului. Mi-a placut ideea conceptuala. L-am mai vazut la cateva prietene si de aceea l-am si comandat.

Cu siguranta ambele tricouri merg purtate si cu o pereche de Jeans. Cel mai probabil aceasta combinatie abia peste cateva luni o voi incerca pentru ca deja vara este instalata.

♥ Set subtire de vara cu ploaie ♥

Pentru ca vacanta nu inseamna mereu soare si caldura excesiva, am prins un weekend cu multa ploaie. Era racoare seara si de aceea am gasit oportun sa port un set format din pantalon-colant si bluza cu maneca lunga de la Femme Luxe.

Materialul este subtire, moale si comod. Este pretabil pentru serile racoroase de vara, nefiind asa de gros.

Am optat pentru o culoare albastru-inchis, chiar daca pe site era si varianta rosu-inchis si negru.

Mi-a placut acest set si ma tot gandesc sa-l achizitionez si pe rosu.

Pe site-ul Femme Luxe am vazut o multime de rochite frumoase de vara in categoria:”Corset Dress” foarte potrivite pentru vacanta de vara, dar si cateva seturi interesante la categoria „Black Lace Bodysuit„.

Eu am ales insa, din acele tinute Femme Luxe comode si de relaxare.

Ultima achizitie a fost tot un set format din doua piese: pantalon scurt si vesta.

Este la fel de comod, insa este putin cam gros.

Inteleg utilitatea vestei la care de cele mai multe ori apelam cand temperaturile scad, deci implict ar trebuii sa fie mai grosuta, insa nu inteleg de ce nu s-a mers pe varianta unui pantalon lung, avand in vedere grosimea acestui material.

Am apelat la acest set intr-o seara, cand ne aflam la o cabana de munte si sincer mi-a fost util. Insa vara acest set doar in astfel de situatii se poate purta.

Ce va tenteaza cel mai mult sa cumparati in aceasta perioada in materie de hainute?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Vacanta inseamna relaxare, deci haine comode, imi place ce ai ales.

  2. Răspunde

    Îmi place tare mult setul subțire. Îți vine bine 🙂 să îl porți cu mare drag!

  3. Răspunde

    astept si eu setul cu vesta, sper sa fie o marime buna! adevarul e ca imi plac maxim tricourile, eu nu ma mai satur de ele!

  4. Răspunde

    Din tot ce am văzut pe la fete de la acest brand, tricourile sunt preferatele mele, apoi acele seturi lejere bluza+pantaloni. Să le porți cu drag!

  5. Răspunde

    Am pus ochii pe niște rochițe atât de frumoase și sunt și la reducere. Cred că urmează să merg să le achiziționez.

  6. Răspunde

    Intr-adevar, hainele comode sunt cele mai potrivite pe canicula, ca la noi, chit ca e zona de munte, deja ziua e preferabil sa stai in casa. Foarte faine cele ce ti le-ai luat acum!

  7. Răspunde

    Femme Luxe! Numai laude la acest brand. Imi plac foarte mult lucrurile pe care le-ai achizitionat. Ceea ce imi place la ei este faptul ca pun “femme” destul de des pe articole, ceea ce mi se pare o personalizare draguta. Cred ca au de castigat cu aceasta “mini” reclama.

  8. Răspunde

    Sunt in febra rochitelor si fustitelor ❤️

  9. Răspunde

    Frumoase tinutele si ce dragut e catelusul ❤. Eu port rochite vara asta.

  10. Răspunde

    Foarte faine alegerile tale, ca de obicei. Si eu optez pentru tinute lejere, mai ales vara.

  11. Răspunde

    Eu ma axez mult pe tricouri. Folosesc mai mult tricourile in perioada asta si din cauza asta le prefer. Am si eu tricoul cu champions si imi place cum se aseaza, dar si ca material

  12. Răspunde

    […] Costumul albastru poti sa-l vezi → aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: