GamARde SPF 50 – pentru protectia perfecta a copilului tau!

Produsele cosmetice GamARde sunt certificate Bio, avand la baza uleiuri vegetale si esentiale care vin sa ne protejeze in cel mai natural mod cu putinta.

Am folosit multe dintre produsele lor si recunosc ca am simtit diferenta fata de produsele folosite anterior.

Pentru ca vara reprezinta pentru mine si un strop de mare, m-am tot gandit ce produs sa aleg pentru fetita mea. Tipul sau de piele, alb-straveziu, este predispus sa se ara rapid si de aceea am nevoie de un factor de protectie cat mai ridicat.

GamARde SPF 50 – pentru protectia perfecta a copilului tau!

SPF= factor de protectie solara

Pentru a intelege numerele existente pe flaconul produselor cosmetice destinate protectiei solare, vreau sa va aduc in prim-plan o scurta explicatie.

Factorul de protectie solara, adica acel SPF, este abilitatea de-a bloca razele UVB. Cu alte cuvinte, iti indica cat poti sta la soare fara sa-ti apara arsuri la nivelul pielii.

Un aspect de care trebuie sa tinem cont este si tipul de piele. O piele alba va avea tendinta de-a se arde mult mai usor decat o piele maslinie.

In special, pielea copiilor este mult mai sesibila decat a adultilor. De aceea, factorul de protectie pe care-l alegem in cazul lor, indiferent de tipul de piele pe care acestia o au trebuie sa fie SPF50.

GamARde SPF 50 – pentru protectia perfecta a copilului tau!

Crema de protectie solara GamARde este un produs 100% naural fiind certificat Cosmebio. Este testata dermatologic, nevanad parabeni sau alergeni.

0% parabeni, ftalati, phenoxiethanol, clorfenezina, alcool, parfum, coloranti.

Crema de protectie solara GamARde contine ingrediente active 100% naturale :

♥ Unt de shea:  care hidrateaza pielea
♥ Ulei de jojoba si de susan* cu rol in hranire
♥ Dioxidul de titan si Oxidul de zinc au rol de filtre minerale naturale

Ce spune producatorul:

„Ingrediente : triglicerida Caprilica/caprica, oxid de zinc [nano], dicaprilil carbonat, Ulei din seminte de susan*, cocogliceride, dioxid de titan(filtru mineral), ulei din seminte de Jojoba*, sorbitan olivat, gliceril isostearat, alcool cetearilic, acid polihidroxistearic, unt de shea*, gliceril undecilenat, ulei de argan*, ulei de soia, tocopherol(vitamina E vegetala), ulei de ricin hidrogenat, alumina, acid stearic, cetearil glucozid.”

Ce spun eu dupa utilizare

Crema este semifluida, are un sistem usor de aplicare datorita pompitei, fara sa prezinte parfum.

Este o crema care patrunde cu usurinta in piele, lasand urme fine, grase pe piele, datorita componentelor uleoioase naturale.

Nu este deranjant acest aspect pentru ca in 15-20 de minute crema patrunde in piele asigurand o hranire si o protectie perfecta.

Fetitei mele i-am reaplicat-o la un interval de 3 ore pentru a fi sigura ca este eprfect protejata, ea avand o piele extrem de sensibila.

Dupa 4 zile de utilizare zilnica bronzul este discret, fara urma de arsura.

Am insistat in special la nivelul fetei si al decolteului, unde exista o predispozitie crescuta pentru a se arde.

Avantajul folosirii acestei creme este faptul ca nu contine filtre chimice.

Ca medic, am cautat intotdeauna solutia cea mai eficienta pentru protectia copiilor. GamARde SPF50 este perfecta din toate punctele de vedere, asigurand protectie impotriva razelor solare UVB, avand ingrediente 100% naturale.

Voi cum ii protejati pe cei mici vara?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Nu am folosit acest produs panaa acum, insa suna bine atat pentru pielea mea extrem de alba cat si pentru cea a baietelului meu.

  2. Răspunde

    Pare a fi foarte bun daca bronzul este frumos si nu exista urme de arsura. Protectia este foarte importanta mai ales la copii.

  3. Răspunde

    Probabil ca daca as fi avut copii eram la fel de grijulie ca si tine. Tot ce pot sa spun este ca pe vremea mea, cand eram eu mica, vreau sa zic, ai mei ma luau la mare an de an, de bebeluș, si singura protectie era sa ma lase in apa cat voiam eu si apoi la cearceaful ridicat pe 4 bețe ca să fie și umbră. Nu existau creme diversificate pe atunci, mai tarziu au aparut astfel de produse antisolare.

  4. Răspunde

    Este atât de important ca produsele pentru protecție solară să fie de calitate!
    Mulți nu realizează asta și mai târziu se plâng de consecințe.
    GamArde are produse de calitate, nu am încercat produsele de protecție, dar am în vedere.

  5. Răspunde

    Imi place tare mult crema asta si o folosesc cu regularitate pe timpul zilei atunci cand ies cu cea mica in parc, dar si la mare am facut abuz de ea. Ca sa nu mai vorbesc ca ma incanta maxim acel SPF 50

  6. Răspunde

    Folosim exact același produs și suntem tare mulțumiți de el! ❤️

  7. Răspunde

    Si eu folosesc fix aceeasi crema cu protectie solara pentru cei mici. Extrem de multumita sunt de ea.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: