Black Friday la Notino!

In cazul in care nu v-ati pregatit listele cu cadouri pentru Craciun, este momentul sa o faceti! Cu siguranta anul acesta va fi total diferit fata de anii precedenti. Nu este indicat sa  mergem in magazinele fizice si poate de aceea, cea mai buna solutie raman comenzile online.

Black Friday la Notino!

Si daca tot va luati un pix si o foaie pentru a scrie lista de cadouri, va sugerez sa profitati de reducerile care incep in aceasta perioada de Black Friday. In afara faptului ca va gasiti produsele preferate la preturi mult reduse, profitati si de ofertele existente.

Va sfatuiesc sa va uitati cu atentie la magazinele online. Multe dintre ele au preturi promotionale doar „cu numele”. Eu mi-am notat deja preturile  la produsele care ma interesau de la inceputul lunii si stiu exact daca sunt sau nu reduse cu adevarat.

Unul dintre cele mai serioase magazine online  de unde fac cumparaturi regulate, este Notino.

La Notino, Black Friday se desfasoara  in perioada 09 – 29.11.2020. Sunt  3 saptamani pline de reduceri!

Saptamana aceasta: 09 – 15.11 – reducerile sunt de pana la  70%.

Eu am facut pentru voi o lista cu recomandari, cadouri de Craciun sau produse de rasfat personal. Sunt produse de ingrijire pe care eu le ador si pe care le am incluse in rutina zilnica.

Cerave – preturi speciale de Black Friday ♥

→ CeraVe Moisturising Lotion este  o lotiune hidratanta pe care eu o am in rutina de ingrijire zilnica. Are o textura lejera, se absoarbe bine si mentine  hidratata pielea pentru 24 de ore.

Nu contine parfumuri sau uleiuri, avand la baza o tehnologie MVE. Ceramidele si acidul hialuronic refac bariera cutanata mentinand umiditatea necesara.

→ Crema de ochi CeraVe Eye Repair Cream perfecta pentru diminuarea cearcanelor, a ridurilor si a pungilor perioculare. Are ingrediente hipoalergenice, avand la baza pe langa ceramide si acid hialuronic si niacinamida cu rol in protectia si fermitatea tenului.

→  Crema facială CeraVe Facial Moisturizing Lotion  pentru ca purtatul mastii nu doar ca predispune la aparitia acneei, ci si la uscarea excesiva a tenului prin procesele de frecare care au loc la acet nivel. Tehnologia MVE  contribuie la eliberarea  treptata  de  substante hidratante timp de 24 h.

 

→ Crema de maini cu efect de regenerare CeraVe Repairing Hand Cream cred ca este nelipsita din poseta mea. Dupa zecile de dezinfectante aplicate, zilnic, ca medic, nu stiu ce m-as fi facut fara o hidratare adecvata.

Gata? Ti-ai facut lista cu preferatele tale? Noteaza si Cerave! O sa-ti placa!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ador produsele CeRaVe. Mi se par incredibil de eficiente. Eu am aflat de ele de la o clienta care este dermatolog. Asa ca daca un dermatolog mi le-a recomandat, nu am mai renuntat la ele. Ma bucur ca sunt la reducere. Chiar imi voi mai lua cate ceva.

  2. Răspunde

    As lua tot site-ul. Sincer! Din păcate, trebuie sa ma limitez, asa ca studiez bine oferta!

  3. Răspunde

    Am și profitat de reducerile de Black Friday! Ieri am comandat, iar astăzi mi-a și sosit coletul. Deci sunt în culmea fericirii.

  4. Răspunde

    Am ochii tare sensibili si m-ar tenta crema de ochi CeraVe. Cu ocazia aceasta as testa si produsele lor. Am auzit numai cuvinte de lauda

  5. Răspunde

    Mereu aștept cu sufletul la gură reducerile de Black Friday de la Notino! Anul acesta sper să găsesc la reducere un parfum pe care mi-l doresc de câțiva ani.

  6. Răspunde

    Mă voi uita și eu pe Notino de Black Friday, interesante produsele prezentate.

  7. Răspunde

    Imi plac produsele Cerave si ofertele Notino sunt tare bune.

  8. Răspunde

    Uite ca asa ma tenteaza cateva produse de la CeraVe. Si mereu spun ca nu o sa mai cumpar nimic de acest Black Friday.

  9. Răspunde

    Am pus și eu o comandă zilele trecute și abia aștept să îmi ajungă bineînțeles că am profitat de aceste promoții

  10. Răspunde

    Am incercat cate ceva de la Cerave si mi-a placut maxim. Vreau sa imi mai iau si altele.

  11. Răspunde

    Comand destul de des la Notino. Au foarte multe produse. Imi place sa profit de reducerile de Black Friday.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: