Bioderma Atoderm #pentrupieleimpreuna

Iarna, pielea este cea care sufera cel mai mult. Scaderea temperaturii, frigul si umezeala pe de-o parte, iar pe de alta parte excesul de dezinfectanti, determina o suprasolicitare a pielii mainilor. Acestea determina in timp  aparitia  de crapaturi si  microleziuni. Bioderma Atoderm confera hidratare, hranire in profunzime inca de la prima utilizare, pentru ca sloganul Bioderma este #pentrupieleimpreuna !

Bioderma Atoderm #pentrupieleimpreuna

Ma asteptam ca perioada Craciunului sa vina cu zapada si m-am gandit ca produsul de care am nevoie in primul rand este o crema buna pentru maini. Asa ca, sub bradul meu de Craciun s-a aflat si aceasta minunata crema pe care eu am descoperit-o in urma cu cateva luni cand, din cauza dezinfectantilor mainile mele aveau o piele extrem de uscata.

♥ Atoderm Intensive Balsam ♥

Fiind o crema emolienta dermo-retructuranta si calmanta pentru pielea atopica, crema de la Bioderma este alegerea perfecta pentru ingrijirea mainilor.

Complexul exclusiv Lipigenium™ este compus din biolipide  care se afla  în mod natural în epiderma. Aceasta are rolul de-a  reface intr-un mod natural bariera pielii prin  procesul de stimulare a sintezei de  lipide si proteine.

Crema de maini  Atoderm  de la Bioderma contine un agentul dermatologic anti-prurit PEA care  calmeaza pruritul local.

Brevetul Skin Barrier Therapy™  are rolul de-a limita adeziunea si proliferarea anumitor bacterii, dar si rol de-a realiza o bariera protectiva.

Si am facut alegerea perfecta pentru ca iata ca zapada si frigul si-au facut deja aparitia.

Crema este usor fluida, se absoarbe extrem de bine in piele, avand o textura fina. O folosesc cu regularitate de la Craciun si efectiv se vede o mare diferenta.

♥ Si daca este cu rasfat #pentrupieleimpreuna un plus de hidratare si pentru pielea corpului cu Uleiul de dus de la Bioderma ♥

Atoderm Ulei de dus este un produs pe care pielea mea il iubeste. El are rolul de-a calma si proteja pielea prin concentratia de  biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Skin Barrier Therapy.  Vitamina PP stimulează sinteza de lipide naturale ajutand la refacerea barierei pe termen lung , in timp ce Brevetul Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea  dar si  proliferarea Stafilococului Auriu.

Se aplica o cantitate mica pe pielea umeda si se maseaza usor. Asigura o hidratare de lunga durata, de pana la 24 de ore.

Are pompita dozatoare, astfel incat sa fie utilizarea cat mai facila.

Ambele produse, dar si gama completa de produse dermatocosmetice, sunt  disponibile pe site-ul: Bioderma, #pentrupieleimpreuna!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Faine produsele de la Bioderma, perfecte pentru pielea sensibilă.

  2. Răspunde

    Produsele Bioderma sunt printre preferatele mele, aceasta gama o folosesc de mai bine de un an de zile si nu m-a dezamagit

  3. Răspunde

    Sunt foarte atentă la hidratarea pielii și am grijă să folosesc produse nutritive și blânde. Aleg doar variante etice și bio.

  4. Răspunde

    Produsele sunt de calitate inalta, fara indoiala!

  5. Răspunde

    Acel ulei de dus este preferatul meu de la Bioderma.

  6. Răspunde

    Și eu le folosesc. Îmi plac foarte mult produsele lor.

  7. Răspunde

    Balsamul de corp l-am incercat si eu si chiar imi place tare mult.

  8. Răspunde

    Sunt geniale aceste două produse! Le folosesc și eu de vreo 2-3 ani deja și sunt foarte mulțumită de ele! Le recomand și eu cu toată încrederea!

  9. Răspunde

    Iubesc produsele Atoderm, iar acestea sunt numai bune pentru o piele cu probleme

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: