Poseta anului 2021

Poseta anului 2021 este una clasica, eleganta, suficient de incapatoare pentru masca, dezinfectant, telefon si portofel, dar cu un stil si un rafinament aparte.

Daca anul ce tocmai s-a incheiat am stat mai mult in casa si am renuntat la a face mici cumparaturi din sfera modei, anul acesta este cel in care ne dorim sa revenim la „normalitatea” pe care toti o apreciem acum mai mult ca niciodata.

Poseta anului 2021

Ruby, este o poseta feminina, eleganta, cu stil. Acest rosu duce intr-o nota de senzualitate, fiind cu adevarat versatila pentru primavara-vara. Se poate purta atat de maner, cat si sub forma cross-body, datorita baretei detasabile sub forma de lant.

 

Raman de actualitate gentile tip rucsac pentru toate fetele care iubesc tinutele sport. Insa, anul 2021 aduce putina eleganta si culoare. De exemplu, rucsacul Alexander de la WeVelvet.ro mi se pare o alegere inspirata pentu primavara.

Culoarea aceasta de verde-crud scoate din anonimat orice tinuta. Poate fi purtat cu usurinta atat la o pereche de pantaloni office cat si la o tinuta sport.

Imprimeul „croco” este din nou la moda (a disparut vreodata?!) si galbenul-mustar pare sa sparga toate barierele in 2021. „Ultimate Gray” si „Illuminating” sunt  culorile Pantone ale anului 2021.

Geanta Croco Allegria de la WeVelvet mi se pare o combinatie perfecta. Aduce culoare, rafinament si este extrem de incapatoare. Este o geanta din piele de o calitate foarte buna, cu detalii deosebite in zona manerului. Formatul este unul clasic, elegant. Se poate purta si pe umar datorita baretei pe care o contine, sau se poate purta pur si simplu in mana.

Si daca spunem ca este anul in care se va purta PANTONE 17-5104 Ultimate Gray, sa ne orientam putin si la geanta care sa faca parte din aceasta categorie.

Geanta gri Zoey de la WeVelvet este exact in nuanta pe care toti designerii o aduc in prim-planul anului 2021. Atentia la micile detalii fac parte din noul concept, iar accesoriile si esarfele agatate de posete raman si anul acesta in mare voga. Dimensiunile gentilor sunt anul acesta medii ca si marime, insa eleganta isi spune cuvantul la fiecare produs.

Ce spuneti de noile tendinte in 2021? Cum vi se par?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Îmi plac tendințele anului 2021, dar și preturile site-ului We Velvet.

  2. Răspunde

    Poseta gri s-ar potrivi cel mai bine gusturilor si tinutelor mele. In plus, am vazut ca are si un pret foarte bun.

  3. Răspunde

    Mie imi plac gentile tip rucsac si daca mai sunt si colorate cu atat mai bine.

  4. Răspunde

    Din cele pe care ni le-ai arata, ultima mi se pare absolut adorabila.

  5. Răspunde

    Ce modele frumoase de genti, nici nu stiu care imi place mai mult.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: