Tinute pentru casa de la Femme Luxe

Ultima mea comanda pe care am facut-o la Femme Luxe a fost exclusiv cu tinute pentru casa, comode si confortabile. Stiam deja cat de bine se aseaza pantalonii de trening dintr-o comanda anterioara, stiam deja si ce numar trebuie sa comand, asa incat, in aceasta comanda am adaugat in cosul virtual doua astfel de perechi.

Tinute pentru casa de la Femme Luxe

Doua perechi de pantaloni de trening care desi par acelasi model sunt putin diferite.

Materialul este identic, insa modelul este putin diferit. Pantalonul negru, prezinta buzunarele frontale mai mari si betelia este putin mai lata. Creeaza usor impresia ca ar fi incretit in partea superioara.

Pantalonul Kaki este croit mai fix, fiind usor ajustat pe picior.

Ambele perechi de pantaloni sunt in marimea:”S”.

Eu i-am comandat din categoria Loungewear. Se pot comanda si sub forma de set, insa eu am preferat sa-i iau separat de data aceasta. In cazul in care doriti sa-i luati sub forma de set (cu bluza) ii puteti comanda din categoria: Lounge Set.

Tinute pentru casa de la Femme Luxe

Si daca tot vorbim despre seturi, am ales si un set format din colant si bluza de la Femme Luxe. L-am comandat din categoria: Loungewear set.

Sunt dintr-un material total diferit, mult mai subtire, elastic. Pantalonul vine perfect si m-am bucurat tare mult, pentru ca eu de obicei trebuie sa-i scurtez. Acestia sunt insa perfecti ca si lungime.

La nivelul taliei au o banda elastica, fiind in acest fel perfect ajustati pe talie.

Bluza de la acest set este usor mai larguta de la nivelul taliei, mergand spre coapse. Are in talie un cordon care o face mai ajustat pe talie, dupa preferinte. Din dreptul taliei bluza este desfacuta, acelasi design avandu-l si la nivelul manecilor.

Pe site-ul Femme Luxe acest set se gaseste si in nuanta de gri-deschis sau negru. Eu am preferat aceasta nuanta de roz-prafuit si ma bucur pentru alegerea facuta.

Si pentru ca experienta mea cu Femme Luxe a fost una placuta, la categoria:”tricouri”, m-am gandit sa iau si un tricou alb  in aceasta comanda. Sunt convinsa ca „cineva” de la mine il va „fura” pentru ca deja l-a probat si-i venea tare bine.

Dar, lucrurile faine se impart cu cei dragi…nu-i asa?!

Ce  haine v-ati mai comandat in ultima perioada? Incep reducerile! V-ati gasit ceva interesant?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Toata lumea opteaza pentru tinute de casa, e si normal in noile conditii. Arati superb!

  2. Răspunde

    Sunt superbe tinutele!

  3. Răspunde

    Îmi plac ținutele de casă, întotdeauna mă îmbrac diferit, chiar dacă stau în casă. Nu-mi place să stau în pijamale, halate, etc. Alegerile tale sunt confortabile și drăguțe, mai ales costumul deschis la culoare. Să le porți cu drag și să ai același gust și spor la următoarele comenzi femme luxe.

  4. Răspunde

    Ah, in ultimele multe luni si eu tot tinute de casa am cumparat mai mult.

  5. Răspunde

    Si eu tot tinute de casa mi-am luat in ultima perioada. Sa le porti cu drag!

  6. Răspunde

    Imi plac alegerile facute de tine. Am si cateva haine de casa de pe Femmeluxer si mi se par lejere si potrivite pentru stat in casa

  7. Răspunde

    Nu prea comand haine online, imi place sa merg prin magazine si sa probez, dar astept cu nerabdare reducerile de iarna.

  8. Răspunde

    […] La categoria Joggers sunt o multime de perechi de pantaloni exact ca cei pe care i-am comandat eu si pe care-i puteti vedea aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: