Solutii eficiente contra acneei de la Remary

Acneea reprezinta o problema a tenului indiferent de varsta. daca aceasta este superpozabila pe un ten gras, cu atat mai dificil este de tratat .

Solutii eficiente contra acneei de la Remary

Esential pentru un ten curat este planul de ingrijire al acestuia. Curatarea, demachierea zilnica si folosirea unor produse profesionale fac parte dintr-un ritual de ingrijire pentru asigurarea unui ten fara probleme.

Chiar si in situatiile in care sunt respectate toate conditiile de igiena locala, cosurile sunt o problema care apare mai ales in randul adolescentilor.

Avand o adolescenta in casa, care se confrunta cu o astfel de problema, m-am gandit sa incerc acest set de produse profesionale de la Remary.

♥ Professional Anti Acne Toner – Clarity – Remary ♥

Ingrediente active:

→Acidul Azelaic (Azelaic Acid)

→Extractul de Gălbenele (Calendula Officinalis)

→Extractul de Pufuliță (Epilobium Angustifolium)

Acidul Azaleic este cel care curata porii in profunzime, in timp ce extractul de galbenele curata si contribuie la vindecarea ranilor produse la nivelul pielii. Extarctul de galbenele este cel cu rol antiinflamator, cicatrizant si calmant.

Pufulita are rol decongestionant, astringent si dezinfectant realizand o bariera cutanata impotriva proliferarii bacteriene la suprafata tegumentului.

Pe langa aceste principii active in lotiunea tonica Remary mai exista alantoina si extract de mandarine si  ulei esential de menta. Impreuna aceste active actioneaza sinergic pentru a conferii tenului luminozitate.

Lotiunea tonica se aplica pe o discheta si se tamponeaza usor tenul in zonele afectate de acnee, dimineata si seara.

Dupa prima saptamana de la utilizare s-a observat o imbunatatire a zonei afectate, diminuandu-se roseata locala, zonele cu pustule uscandu-se. Dupa aplicarea acestui tonic pielea capata un plus de prospetime, menta fiind cea care ofera un parfum discret, proaspat.

♥  Professional Anti Acne Cream Remary ♥

Ingrediente active:

→Uleiul din seminte de Jojoba (Simondsia Chinensis Seed Oil)

Professional Anti Acne Cream Remary reduce inflamatia si petele provocate de acneea pustuloasa, determinand remineralizarea si hidratarea in profunzime a acesteia.

Folosita cu regularitate impreuna cu lotiunea tonica Remary curata si minimizeaza porii deschisi, controland execesul de sebum de la nivel tegumentar.

Se aplica in cantitate mica si se maseaza prin miscari circulare zona pana crema este absorbita in totalitate.

In cazul tenului adolescentei mele a functionat cu succes acest duo format din lotiune tonica si crema. A aplicat doar pe zonele afectate si s-a vazut imbunatatiri frumoase locale.

Voi va confruntati cu acnee? Ce fel de produse folositi?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Am folosit și eu acest set. Sunt produse profesionale care chiar dau rezultate

  2. Răspunde

    Deci nu ai idee cât de mult mă bucur că nu am probleme cu acneea. Folosesc produse bio și vegane.

  3. Răspunde

    Ce bine era dacă știam de aceste produse cu ceva timp în urma. M am confruntat cu o acnee care mi a dat mare bătaie de cap și de care greu am scăpat. Voi retine produsele. Acum nu ma probleme, decât foarte rar și aplic vitamina C, care ma scăpa de ele.

  4. Răspunde

    Chiar nu știam de aceste produse dar par mega eficiente!

  5. Răspunde

    Din fericire nu ma confrunt cu acnee 😀

  6. Răspunde

    Fta mea are acnee juvenila si foloseste cel putin 6 produse pentru a o stapani.

  7. Răspunde

    Am și eu ceva probleme cu acneea, însă nu am reușit să găsesc o soluție care să mă mulțumească complet. Mulțumesc pentru acest articol, e foarte util 🙂

  8. Răspunde

    Eu nu am probleme cu acnea,dar planuiesc să-mi achiziționez măcar un produs. Nu se știe niciodată când ai nevoie asa ca recomandarea ta vine la fix.

  9. Răspunde

    Si eu mai am uneori probleme cu o acnee care dispare si apare si cred ca mi-ar fi utile produsele astea.

  10. Răspunde

    Din fericire pentru mine nu am avut problema cu acneea.

  11. Răspunde

    Am incercat si eu aceste produse si chiar mi se par eficiente

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: