Costume Femme Luxe pentru plimbari in parc

Primavara imi plac plimbarile prin parc alaturi de catelul meu si de cele mai multe ori aleg tinute sport. Costumele de la Femme Luxe sunt potrivite pentru astfel de plimbari si de aceea am plasat in urma cu trei saptamani o comanda la ei pe site.

Costume Femme Luxe pentru plimbari in parc

In comanda anterioara am luat cateva perechi de pantaloni clasici, dintr-un material moale si foarte calduros. Asa de mult i-am purtat prin curte, incat mi-am dat seama ca ar fi perfect sa aleg in aceasta comanda costumul intreg format din pantalon si hanorac.

La categoria Joggers sunt o multime de perechi de pantaloni exact ca cei pe care i-am comandat eu si pe care-i puteti vedea aici.

Revenind la comanda actuala, am luat doua costume identice formate din panatalon simplu, clasic si  hanorac.

Unul este intr-o nuanta bej, iar celalalt este negru.

Ambele modele alese de mine sunt numarul 6 pe site-ul celor de la Femme Luxe.

In comanda anterioara am ales la pantalon numarul 8 si mi s-au parut putin larguti, asa incat de data aceasta am mers pe un numar mai mic si bine am facut.

Marialul acestor costume de la Femme Luxe este unul gros, usor vatuit. M-am bucurat de acest fapt, fiind perfecte pentru iesirile in parc, primavara.

Sunt foarte calduroase si chiar n-a mai fost necesara geaca sau vesta adaugata peste bluza.

Hanoracul are si gluga si in partea din fata, in dreptul gatului, se prinde cu siret.

Mai mule modele si culori gasiti pe site-ul Femme Luxe in categoria: Loungewear.

Sunt modele asemanatoare cu cele pe care le-am luat eu, in culori diferite: verde, violet, gri, insa sunt si modele care au bluza tip crop-top.

Eu am ales insa varianta clasica, cu bluzele pana la nivelul soldurilor.

Ambele seturi au mansete atat la pantalon cat si la bluza, facandu-le in acest fel foarte practice.

Am vazut recent, la o prietena o rochita foarte frumoasa din categoria: Bodycon Dressset , insa eu am amanat aceasta achizitie pentru acel moment al verii cand ma pot bucura de ea.

Costumele sunt comode si pot si purtate si la diferite iesiri in natura. Sunt acele modele simple care nu se demodeaza niciodata.

In aceasta comanda m-am limitat doar la tinute simple, perfecte pentru plimbari in parc in zile mai insorite de primavara.

Costume Femme Luxe pentru plimbari in parc

Si daca tot vorbim de iesiri in parc, vreau sa va arat si acest trench pe care l-am laut. Un material crosetat, foarte comod, care ajunge pana la nivelul genunchilor. Mi s-a parut alegerea perfecta atat pentru a fi purtat cu o pereche de colanti, cat si cu o fusta scurta.

Initial, m-a gandit ca o sa fie un material mai gros si mai aspru putin, insa m-am bucurat sa descopar un material confortabil.

Toate tinutele comandate pe site-ul Femme Luxe mi s-au potrivit perfect.  Din clipa in care a sosit  aceasat comanda m-am bucurat din plin de ele, fiind cateva zile insorite.

Voi ce tinute abordati cand iesiti cu animalul de companie in parc?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Nu am animal de companie, dar ies cu copiii în parc des. La fel ca tine, prefer să mă îmbrac cat mai lejer.

  2. Răspunde

    Cât de adorabil este cățelușul! Eu nu am unul, dar dacă aș merge la plimbare cu cățelul aș opta pentru o ținută asemănătoare cu a ta. 😊

  3. Răspunde

    Și eu ma îmbrac lejer când petrec timp în aer liber, iar seturile astea de la Femme Luxe sunt ideale. Tocmai mi am luat și eu unul, și îmi place tare mult. Eu ma joc cu cățeii prin curte, deci am nevoie de haine practice.

  4. Răspunde

    Și eu ma îmbrac lejer. Îmi plac hainele de pe FemmeLuxe.

  5. Răspunde

    Da, sunt foarte comode. Mie îmi plac pentru ca sunt perfecte pentru ieșit în parcul de lângă casa cu băiețelul meu.

    1. Răspunde

      Da, pentru astfel de plimbari scrute le folosesc si eu sau in curte.

  6. Răspunde

    Nu am niciun animal de companie, dar atunci cand nu m-as indeparta prea tare de casa, as putea purta astfel de treninguri.

  7. Răspunde

    Ce veselie pe micut cand iese la plimbare! Ma bucur sa vad hainute asa chic si comode, se le porti sanatoasa!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: