Hidratare intensa cu produsele Xerolys 5 si Xerolys 10 de la Lysaskin

Produsele dermatocosmetice  Xerolys au fost create de catre laboratoarele Lysaskin pentru a realiza o hidratare intensa si de durata pielii.

Despre dermatocosmetice v-am mai povestit si aici.

Pielea uscata sau foarte uscata necesita o ingrijire aparte. In cadrul campaniei de testare BuzzStore am avut ocazia sa incerc  doua lotiuni minunate, una dintre acestea (Xerolys 10) am oferit-o unei bune prietene care avea nevoie mult mai multa decat mine. Eu am aplicat-o pentru cateva zile, in cantitate mica doar pe suprafetele extrem de uscate ale pielii, ulterior am continuat cu aplicarea celei cu concentratie mai mica de uree.

Hidratare intensa cu produsele Xerolys 5 si Xerolys 10 de la Lysaskin

Xerolys 10 ideala pentru piele foarte uscata

Datorita compozitiei sale, prin continutul crescut de uree(10%) glicerina, acid lactic si clorura de sodiu 5%, Xerolys 10 este produsul care determina o inmuire si o hidratare in profunzime.

Xerolys 10 este o emulsie de tip ulei in apa cu absorbtie perfecta locala. Untul se Shea, Uleiul de Jojoba si cel de caise au rolul de-a limita evaporarea apei de la suprafata pielii, hranind in profunzime prin principiile active continute.

Lotiunea are si rolul de refacere a filmului hidrolipidic natural al pielii prin D-Pantenol, Sterol vegetal, Acetat de tocoferil, Squalen existent.

Lotiunea Xerolys 10 este recomandata pentru piele foarte uscata, ihtioza, dermatita iritativa, prurit senil sau  prurit post-hemodializa. Se aplica in cantitate mica pe suprafata pielii si se maseaza pana cand intreaga cantitate de produs se absoarbe in piele.

Eu am folosit aceasta lotiune pentreu zonele mai uscate: zona calcaielor, a coatelor. Am continuat cu varianta a doua, cu un continut mai mic de uree.

Xerolys 5 varianta cea mai potrivita pentru pielea cu tendinta la uscare

In prospectul acestei lotiuni sunt precizate aceleasi componente ca si in cazul Xerolys 10. Diferenta dintre cele doua produse sunt la cantitatea de uree, in aceasta fiind 5% si in cantitatea de clorura de sodiu (aici 2%)

 

Este recomandata pentru piele uscata, xeroza, piele îmbatranita prematur, agresiuni climatice sau expunere excesiva la soare, terapie puva, prurit moderat.

Modul de prezentare al acestor produse este foarte bine reprezentat, fiind vorba de flacoane de 200 de ml cu pompita dozatoare.

Produsul acesta l-am folosit cu regularitate in zonele uscate si am observat o imbunatatire semnificativa a hidratarii locale, precum si redarea elasticitatii tegumentare.

Voi cum actionati pe zonele care sufera prin deshidratare excesiva sau sunt foarte uscate?

 

 

More about Jasmine

Comments

 1. Răspunde

  În general nu am probleme cu pielea, ci doar cea de pe mâini este foarte sensibilă. Am grijă să aplic mereu creme hidratante și cât mai ușoare.

 2. Răspunde

  Am probleme cu pielea, este extrem de uscata, o sa incerc si eu xerolys 10

 3. Răspunde

  Hey,
  O sa revin sa iti zic despre aceasta crema, dupa ce o recomand spre folosire prietenei mele ce este in cautarea unei creme pentru tenul ei uscat. 🙂 Multumesc pentru recomandare!

 4. Răspunde

  Mi-ar fi utilă loțiunea iarna că atunci mi se usucă pielea.

 5. Răspunde

  Mi le doresc și eu, mai ales că am un început de xeroză pe mâini.

 6. Răspunde

  Nu am auzit de aceste produse pana acum, insa m-ai facut curioasa sa le incerc si eu!

 7. Răspunde

  Folosesc si eu aceste produse. Se simte mai hidratata pielea corpului.

 8. Răspunde

  Aplic loțiune sau cremă mai des pe acele zone până observ o îmbunătățire.

 9. Răspunde

  Buna! Foarte rar am pielea uscata – dar când se întâmplă am o cremă pe care o folosesc de mulți ani.

 10. Răspunde

  Pe zonele uscate aplic creme emoliente si astept + sper sa-si faca efectul.:))

 11. Răspunde

  Par niste produse tare eficiente pt pielea uscata, as vrea sa le incerc si eu.

 12. Răspunde

  Pielea mea uscata cred ca va fi rasfatata cu aceasta crema.

 13. Răspunde

  Ma gândesc și eu serios sa le cumpăr pentru ca am pielea foarte uscată.

 14. Răspunde

  Am inceput sa folosesc si eu Xerolys 5 si e perfecta pentru pielea mea.

 15. Răspunde

  Si eu folosesc aceste produse si ma bucur ca le-am descoperit. Chiar am cateva probleme pe picioare si se pare ca aceste creme sunt eficiente

 16. Răspunde

  Observ ca sunt tare recomandate aceste produse, o sa le caut și eu.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: