Ultra Matte si Ultra Creamy de la Avon – noutati de primavara

Ultra Matte si  Ultra Creamy, variantele de rujuri de la Avon, sunt noutatile de primavara de care m-am bucurat in aceasta primavara.

Pentru ca masca ne-a furat cumva din bucuria unui ruj frumos purtat pe buze, trebuie sa recunosc ca in ultimul an, achizitia de rujuri a fost destul de saracacioasa. Aveam deja in colectie o multime de astfel de produse cosmetice si nu m-au mai tentat altele din cauza mastii purtate zilnic peste 12 ore .

Insa, chiar si sub masca am aplicat ruj. Nu pentru ca ma vedea cineva in scurtele momente fara masca, ci pentru confortul meu psihic.

Am ales sa inlocuiesc rujurile cremoase sau lipgloss-urile cu variantele mate si ultrarezistente pentru ca la finalul zilei sa nu fie transferat intreg produsul pe fata din cauza mastii.

Ultra Matte si Ultra Creamy de la Avon – noutati de primavara

Cand am vazut noutatile de la Avon m-am bucurat tare mult pentru ca am simtit cumva ca zona buzelor a ramas cumva pusa in umbra in ultimul an.

Nuantele mele sunt Blush si Lava Love. Ultra Creamy este un ruj cremos, delicat, fin la atingere. Ca si grad de rezistenta este in jur de 4 ore purtat pe buze (fara masca) in conditiile in care se consuma bauturi sau alimente.

In schimb, Ultra Matte mi s-a parut ca are un grad mai mare de rezistenta, mergand pana la 5-6 ore.

Pentru ca eu port rosu doar in conditii exceptionale, am aplicat un contur de buze mai inchis cu doua tonuri fata de culoarea rujului.

Rujul Ultra Matte l-am aplicat in aceasta fotografie fara contur, insa cred ca se preteaza mult mai frumos cu un contur cu un ton mai ridicat.

Ambele rujuri se gasesc in brosura Avon si in alte nuante, insa eu am testat cele doua nuante intr-o colaborare cu BuzzStore .

Care nuanta va place mai mult?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Cunosc si eu aceste rujuri chiar sunt faine!

  2. Răspunde

    Ultra matte îmi place, de fapt l-aș alege pentru mine.
    Ție îți vine perfect roșu!
    Îmi plac noutățile prezentate, mulțumesc pentru recomandări!

  3. Răspunde

    Nuanța blush este foarte frumoasa și este preferata mea.

  4. Răspunde

    Cu nude-urile nu ma impac, dar rosul acela e fix pe stilul meu. De mult timp nu am mai incercat un ruj Avon, parca mi-e dor.

  5. Răspunde

    Mie mi-a atras atentia rosul ala. Mi se pare fenomenal de frumos.

  6. Răspunde

    Si eu folosesc aceste rujuri de la Avon si imi plac tare mult

  7. Răspunde

    […] palce la fel de mult ca si rujul Ultra Matte de la Avon de care m-am indragosti de la prima […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: