Tinute office, casual sau sport de la Femme Luxe

Comenzile mele la Femme Luxe s-au axat pe tinute sport in ultimele luni. Stiu ca toate tinutele sport comandate pe site-ul Femme Luxe mi s-au potrivit perfect si de aceea am si continuat in acest stil. Cu toate acestea mi-a fost putin dor si de alt stil si de aceea, in aceasta comanda am avut inclusa, pe langa tinuta sport, una casual si una office.

Tinute office, casual sau sport de la Femme Luxe

Tinuta sport de la Femme Luxe este clasica, formata din pantalon drept, dintr-un material confortabil, de trening. Imi place materialul tinutelor sport pe care le-am gasit pe site-ul Femme Luxe si de aceea m-am reintors cu mare drag la acestea.

Daca in comanda anteriara am ales seturile formate din pantalon si bluza, acum, am optat pentru setul format din pantalon si jacheta incheiata in fermoar. M-am gandit ca este o varianta mai simpla pentru zilele de primavara cand dimineata este racoare, apoi se incalzeste si mai mereu ramanem in tricou, pentru ca seara sa ne reluam jacheta.

Daca  preferati doar pantalonul clasic, fara jacheta, il gasiti in categoria: Joggers . Aici sunt mai multe culori si modele. Fiecare isi alege in functie de preferinta personala.

O tinuta casual, comoda si eleganta, pentru serile mai racoroase de la munte, a fost aceasta pe care am gasit-o la categoria: Loungewear . Initial m-am gandit ca nu o sa fie chiar cea mai potrivita alegere, avand in vedere faptul ca avea sa-mi soseasca coletul dupa ce primavara era deja instalata. Am adaugat-o in cosul de cumparaturi pentru ca stiam ca o sa petrec cateva zile la munte si chiar am facut o alegere minunata.

Tinuta este foarte confortabila, fiind dintr-un material asemanator cu cel crosetat. N-am mai purtat astfel de pantaloni de cand eram micuta si-mi croseta bunica astfel de seturi.

Comod, placut la atingere si in acelasi timp cu un stil elegant. Seturile crosetate au revenit la moda si trebuie sa recunosc, ca desi usor sceptica, l-am purtat cu mare drag.

Tinute office, casual sau sport de la Femme Luxe

Seturile crosetate sunt la moda chiar si in tinutele office. Un astfel de set este si cel ales de mine de la Femme Luxe. O fusta 3/4 si o bluza pana in talie, dintr-un material usor, delicat si perfect ajustat pe talia fiecarei femei. Aceasta a fost alegerea mea in ultima comanda plasata pe site-ul Femme Luxe. A fost piesa vestimentara pe care am ales-o vazand-o la o prietena. Adevarul este ca suntem putin influentati de ceea ce vedem si consideram ca ni se potriveste si noua.

As fi putut alege o rochita din colectia: Bodycon Dressset , dar sincer nu am gasit nimic care sa se potriveasca stilului meu personal.

Care tinuta va place din cele alese de mine de la Femme Luxe?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Ai făcut niște alegeri minunate! Pantalonii îmi plac tare mult!

  2. Răspunde

    Îți stă foarte bine cu aceste ținute, îmi place îndeosebi rochia. 🙂

  3. Răspunde

    Am și eu setul crem și îmi place tare mult.

  4. Răspunde

    Foarte faine tinutele, imi plac foarte mult, sa le porti cu placere!

  5. Răspunde

    Îți vin bine! Să le poți cu drag în continuare 😊

  6. Răspunde

    Ce fain e compleul crem, imi place mult cum iti vine. Sa te bucuri de noile hainute!

  7. Răspunde

    Iti vine tare bine setul cu fusta! Chiar te avantajeaza.

  8. Răspunde

    Toate tinutele sunt dragute! Imi place ce ai ales.

  9. Răspunde

    Iti sta bine in ambele tinute! Ambele imi plac si nu as sti ce sa aleg… pentru mine setul cu fusta ar fi o noutate in garderoba ; )

  10. Răspunde

    Sunt foarte frumoase toate tinutele!

  11. Răspunde

    Îmi plac ținutele alese. Sa le porți cu drag.

  12. Răspunde

    Mie setul tricotat imi place cel mai mult cum iti vine. Se aseaza tare frumos si iti vine super

  13. Răspunde

    Foarte bine îți vin toate aceste articole vestimentare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: