Outfit-ul de astazi in nuante de baby-blue si roz

Cand alegem un outfit de zi sau de seara, incercam sa aducem culori complementare in vestimentatie. Eu am ales astazi sa fac o combinatie atipica, sa aduc acest baby-blue alaturi de un roz-pal si combinatia mi se pare perfecta.

Outfit-ul de astazi in nuante de baby-blue si roz

Cand am plasat aceasta comanda la Bonprix, am avut in plan sa realizez un outfit de primavara. Mi-am dorit acest mantou pentru linia eleganta a sa, pentru nuanta superba pe care o avea.

Ideea mea in momentul in care am plasat comanda pe site era sa fac o combinatie intre diferite nuante de albastru. Cand a sosit coletul, am realizat ca este o nuanta mult mai frumoasa decat m-am asteptat.

A fost „dragoste la prima vedere” si am schimbat radical ideea acestui outfit mergand pe o combinatie mai putin obisnuita: baby-blue si roz.

Acest mantou este potrivit a fi purtat atat cu o pereche de colanti, cat si cu o rochie sau fusta, avand lungimea potrivita, mai ales in cazul „minionelor”, asa cum este cazul meu.

Inchiderea se face central cu nasturi, gulerul este tip „tunica”. Prezinta central buzunare, pe linia frontala a mantoului.

Materialul este placut la atingere, moale, ceea ce creaza o senzatie confortabila. Este genul de haina usoara pe care poti accesoriza cu usurinta. Se poate adauga un sal, un guler din blana artificiala sau un fular, cum am adaugat eu.

Elementul cel mai interesant este legat de acel mic detaliu de la maneci. De multe ori, fiind micuta de statura, am avut probleme cu lungimea manecilor. In acest caz, finalitatea acestora s-a realizat printr-un croi specific care sa permita realizarea unei mansete .

Combinatia mea de astazi este una atipica, insa outfitul este unul care se doreste sa aduca culoare si eleganta intr-o simplitate aparte.

Cum vi se pare acest outfit?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Faina ținută, îmi place mult mantoul.

  2. Răspunde

    Tare simpatic mantoul, are o nuanta asa dulce, eu am dar culori sobre, mi-ar placea si unul asa

  3. Răspunde

    Superba! Iti vine ca turnata. Imi place mult de tine asa colorata.

  4. Răspunde

    Tare chic aceasta combinatie, imi place că e calda, linistitoare.

  5. Răspunde

    Se pare ca a reusit tinuta sa ii aduca o stare de bine. Imi place combinatia de culori, iar mantoul sigur il caut si eu : )

  6. Răspunde

    Tinuta ta este foarte faina 🌸

  7. Răspunde

    M-a cucerit paltonasul tau. Iti vine tare bine si se potriveste tare mult cu fularul roz

  8. Răspunde

    […] Pana la primavara insa se pare ca mai avem parte de putina zapada, asa ca am purtat aceasta pereche de jeans cu o bluza in aceeasi tonalitate. Am facut aceeasi combinatie de roz cu albastru ca si cea despre care v-am mai povestit → aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: