Ootd casual in Skinny Jeans – indiferent de anotimp

Tinuta casual este una lejera si confortabila. Daca spunem „jeans” suntem in pas cu moda indiferent de ce alegem sa purtam in asociere cu ei. Pentru ca primavara aceasta este o iarna formidabila, am ales astazi sa port  o tinuta in care sa includ o pereche de jeansi pe care i-am achizitionat de la Bonprix.

Ootd casual in Skinny Jeans – indiferent de anotimp

De-a lungul timpului jeansii au suportat diferite modificari in aspectul croiului, insa au ramas mereu la moda, indiferent de anotimp.

Trebuie sa recunosc ca in adolescenta jeansii erau nelipsiti din tinuta mea. Alegeam de fiecare data un alt tricou, o alta jacheta si realizam astfel, o alta tinuta. Am ales mereu croiul simplu. M-am ferit de acele modele evazate sau drepte, eu fiind o persoana  de statura mica.

In ultima perioada am adoptat tot felul de tinute care s-au indreptat mai mult spre stilul clasic, elegant. Mi-era cumva dor de o tinuta casual in care piesa principala sa fie o pereche de jeans.

Initial, cand am plasat comanda la Bonprix, aveam in plan sa va arat o tinuta de primavara. Chiar daca am integrat aceasta tinuta intr-un peisaj de iarna, am realizat ca o pereche de jeans este cea pe care o poti purta in orice combinatie, indiferent de anotimp.

Ootd casual in Skinny Jeans

Am o colectie impresionanta de pantaloni si nu as fi crezut ca voi mai avea o tentatie de acest fel. Cu toate acestea, culoarea, croiul si modelul in sine, au fost cele care au primat in alegerea pe care am facut-o.

Am ales, ca de fiecare data, marimea 40 de site-ul Bonprix si mi-au venit perfect.

Lungimea este pana la glezne si detaliul care mi-a atras atentia intr-un mod special a fost chiar la terminatia lor, acele aplicatii finute care-i face purtabili chiar si cu o pereche de pantofi cu toc.

Pana la primavara insa se pare ca mai avem parte de putina zapada, asa ca am purtat aceasta pereche de jeans cu o bluza in aceeasi tonalitate. Am facut aceeasi combinatie de roz cu albastru ca si cea despre care v-am mai povestit → aici.

Vesta din blana artificiala si acest sal in culoarea roz-pal mi se par a fi combinatia perfecta.

Cum vi se pare tinuta mea din aceasta primavara/iarna?

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Îmi place mult de tot! Blugii au un design deosebit!

  2. Răspunde

    Te prind blugii aleși, la fel și vesta din blană artificială!

  3. Răspunde

    Jeansii sunt nr 1 pentru mine, nu ma despart de ei. Si vesta ta e foarte simpatica!

  4. Răspunde

    Si eu prefer jeansii atunci cand imi compun un outfit, pentru ca sunt practici si comozi si ii pot combina cu aproape orice.

  5. Răspunde

    Tare fain outfitul tau! Imi plac si mie blugii skinny! Cel mai des ii port in anotimpurile calde.. uneori si toamna. Iarna mai rar.

  6. Răspunde

    Blugii skinny nu imi lipsesc nici mie!

  7. Răspunde

    Cred că sunt piesa de rezistență dintr-o garderobă.
    Ai tăi sunt tare drăguți și ți se potrivesc perfect.
    Să- i porți cu drag!

  8. Răspunde

    Tinuta ta este foarte frumoasa si practica. Mie imi place mult combinatia de culori. Este foarte buna si pentru la primavara cand se mai incalzeste putin

  9. Răspunde

    Prefer blugii, dar in ultima vreme am migrat intre mom jeans 😂

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: