Legendary Lengths un rimel Avon cu personalitate

Produsele de make-up sunt nelipsite din rutina mea zilnica de ani de zile. Iubesc sa ma machiez, sa experimentez mereu produse inovatoare , sa adauga forma si culoare ochilor, buzelor sau pometilor cu produse de calitate. Nu este primul rimel Avon pe care eu l-am incercat si cu siguranta nu va fi nici ultimul.

Legendary Lengths un rimel Avon cu personalitate

Rimelul este nelipsit din rutina mea zilnica de machiaj. Sunt foarte rare acele zile in care nu aplic nici un strop de machiaj. M-am obisnuit ca in timp ce savurez cafeaua sa-mi fac planificarea zilnica si sa aplic un machiaj. Uneori acesta este simplu, natural, alteori mai complex, in functie de dispozitia de moment sau de tinuta pe care o am in acea zi.

Pentru ca eu am gene mari pe pleoapa inferioara sunt mereu in cautarea unui rimel cu periuta fina, subtire. Daca pentru genele pentru pleoapa superioara pot aplica cu orice fel de periuta rimelul, in cazul celor de jos este necesara o periuta foarte fina . De multe ori folosesc doua tipuri de mascara din acest motiv.

Rimelul Legendary Lengths este ultimul rimel Avon pe care l-am descoperit cu ocazia acestei comenzi. Este un produs de buna calitate, contureaza frumos si se indeparteaza cu usurinta cu orice apa micelara.

La aplicarea a doua nu se strange pe pleoape, realizandu-se efectul de sumare frumoasa a produsului pe gene si accentuand si mai mult privirea.

Este un produs pe care o sa-l folosesc in aceasta perioada si cu siguranta o sa ma reintorc cu drag la o noua comanda pe Avon Space.

Este un rimel Avon de foarte buna calitate un de raportul calitate-pret este net in favoarea calitatii.

Cum vi se pare acest rimel Avon aplicat pe genele mele ?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Imi place cum lasa genele, insa si exagereaza putin cu de trei ori volumul…

  2. Răspunde

    Nu prea folosesc produse de la ei, dar acestuia i-aș da o șansă.

  3. Răspunde

    Nu l-am încercat dar drept sa iti zic m-ai făcut curioasa și chiar as vrea sa încerc.

  4. Răspunde

    Acuma, mai contează și ochii! Aș spune că glumesc, dar ar fi adevărat doar pe jumătate, deoarece tu chiar ai niște ochi extraordinari.
    Totuși, înclin să cred că merită acest mascara.
    Mulțumesc!

    1. Răspunde

      Multumesc!

  5. Răspunde

    Arata tare fain, o sa îl caut si eu sa vad daca mi se potrivește.

  6. Răspunde

    Nu le-am incenrcat inca dar il am pe wishlist , la urmatoarea comanda il dau si pe el

  7. Răspunde

    Mă bucur că Avon aduce mereu produse noi, revolutionare.

  8. Răspunde

    Destul de fain se vede in poza, o sa il incerc si eu, sunt fan produse Avon si de-abia astept sa testez altele noi! Mersi de recomandare!

  9. Răspunde

    Am vazut ca ofera o alungire faina acest rimel. L-as incerca si eu. 😀

  10. Răspunde

    Si eu il folosesc de ceva timp si imi place tare mult. Imi place cum arata pe gene dar si faptul ca rezista mult timp pe gene

  11. Răspunde

    […] Anew de la Avon le cunosc de foarte multa vreme. Tenul meu s-a impacat foarte bine cu tot ce am incercat din aceasta […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: