BARZA – mereu alaturi de femei!

Cand eram insarcinata prima care m-a anuntat ca voi devenii mamica a fost Barza. Testele Barza sunt si acum primele la care apeleza orice femeie, innainte de-a face o vizita la medicul sau ginecolog.

Insa, sub aceasta „aripa” BARZA a creat pentru noi, femeile, produse care ne sunt indispensabile si ne fac viata mai usoara.

BARZA – mereu alaturi de femei!

La evenimentul de la Galati , Danube Bloggers Meet #3, despre care v-am povestit → aici , am descoperit produse despre care habar nu aveam. Testele de sarcina, cele de depistarea infectiilor  vaginale prin masurarea PH-ului, le cunosteam de multa vreme.

Ca medic le-am recomandat mereu pacientelor mele aceste teste fiind de un real ajutor.

Cea mai interesanta descoperire pe care am facut-o cu ocazia acestui eveniment, a fost Boneta cu sampon.

Mi se pare o idee fantastica pentru mamicile care sunt internate sau care urmeaza sa nasca, dar si pentru calatorii, cand vrei sa nu te cari cu sticlute de sampon si cauti o metoda eficienta pentru un par curat.

Multicare au fost cei care ne-au trimis acest produs si recunosc ca mi-a placut de la prima  utilizare. Cu siguranta o voi reachizitiona pentru ca eu iubesc calatoriile. Pentru mine o sa fie nelipsita din bagaj!

VenerisSelfcare și Multicare sunt trei branduri sub aceeasi „umbrela” BARZA, de la care s-au reunit produsele primite la eveniment.

Veneris ne-a pus la dispozitie testul rapid de pH pentru infecții vaginale in timp ce Selfcare ne-a  dat testul rapid de alergii care determină nivelul crescut de anticorpi din sange. Sunt convinsa ca acesta este extrem de util mai ales in aceasta perioada cand alergiile sunt la un grad ridicat.

BARZA – mereu alaturi de femei!

Nu am cum sa nu va reamintesc despre servetelele  umede cu bicarbonat de sodiu care sunt foarte eficiente in prevenirea infectiilor genitale.

Toate aceste produse se pot comanda direct de pe site-ul:  Elisiomed . Faceti-le o vizita si alegeti-va ce vi se potriveste!

Va recomand toate aceste produse pentru ca sunt utile pentru noi, in orice moment al vietii, nu doar in sarcina!

BARZA este mereu alaturi de noi, femeile!

 

 

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Super pont! Am descoperit informații despre produse noi citind acest articol … le voi căuta și în magazin. Multumesc!

  2. Răspunde

    Ca bine zici! Merg pe site sa vad cam ce ne ofera!

  3. Răspunde

    Am folosit și eu numeroase produse de la ei și tare bine m-am împăcat cu ele. Acum sunt curioasă despre boneta cu șampon!

  4. Răspunde

    Vreau sa incerc si eu plasturii impotriva durerii menstruale si testul de alergii.

  5. Răspunde

    Folosesc și eu produse de la Barza. Sunt foarte utile.

  6. Răspunde

    Sunt tare multumita de produsele Barza…sunt foarte bune! Plasturii menstruali sunt cei mai utili pentru mine.

  7. Răspunde

    Apreciez acest brand care vine mereu cu produse noi.

  8. Răspunde

    Buna! Stiam de testele de sarcina, nu stiam ca au si alte produse. Pare o oferta variata si interesanta. M-ar interesa servetelele. Multumim pentru articol!

  9. Răspunde

    Sunt excelente produsele lor. Eu folosesc luna de luna plasturii menstruali

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: