Infinite Love – parfumul care dureaza

Am facut cunostinta cu parfumurile de la Infinite Love in urma cu mult timp. De fiecare data am descoperit alte si alte esente care mi-au incantat simturile. Dar, cel mai important, niciodata nu m-au dezamagit!

Infinite Love – parfumul care dureaza

♥ Parfumul k268 de la Infinite Love ♥

Imi plac parfumurile dulci, florale, cele care aduc o senzualitate aparte. Trebuie sa recunosc ca parfumul k268 de la Infinite Love face parte din aceasta categorie, dar mai are si ceva in plus! O combinatie perfecta de arome care incita simturile: para, vanilie si flori suave, un trio care dureaza .

Eu am varianta de 50 de ml si mi se pare perfecta ca si dimensiune pentru poseta mea. In cazul in care alegi varinata unei gentute mai mici, pe site exista si mai multe tipuri de sticlute mai mici, tip refill, astfel incat sa poti avea oricand aroma preferata la tine.

Dupa pulverizare, prima nota simtita este cea de vanilie pentru ca mai apoi dulceata perelor sa se armonizeze frumos cu notele florale.

♥ Body Mist Bombshell ♥

Vara, de multe ori aleg produse de tip body Mist care nu sunt atat de puternice, dar care-ti confera o senzatie de prospetime.

Body Mist Bombshell este intr-o nota usor orientala avand la baza: capsuna, orhideea, iasomia, bujorul dar si moscul.

Recipientul are 200 de ml iar produsul se aplica prin pulverizare.

  • ♥ Odorizant de camera Angel ♥

Pentru ca cei de la Infinite Love au grija si locuinta noastra, au creat difuzoare de camera care sa-ti confere o senzatie placuta. Eu am incercat pentru prima data acest odorizant de camera Angel. Betisoarele elibereaza treptat parfumul in camera conferind sezatie de prospetime.

Toate produsele Infinite Love  pe care le-am folosit mi-au placut ! Am descoperit arome noi fata de ce am folosit pana in prezent, insa aceeasi calitate si aceeasi persistenta placuta.

Voi ati incercat parfumurile Infinite Love ? Cum vi se par?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Sunt curioasa cum ar mirosi pe pielea mea!

  2. Răspunde

    Inca nu le-am incercat, dar orice parfum care contine vanilie este pe placul meu!

  3. Răspunde

    Iubesc produsele lor si asta pentru ca au o persistenta tare buna produsele lor

  4. Răspunde

    Eu nu am încercat produsele Infinie Love, dar îmi doresc să o fac.
    Îmi place ce am descoperit în articolul tău despre parfumul Infinite Love!
    Mulțumesc!

  5. Răspunde

    Buna! Nu am incercat aceste parfumuri, dar ar putea fi interesante, imi plac parfumurile cu esente florale. Multumim de recomandare. O zi frumoasa!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: