Produse profesionale Hair Boutique pentru un par stralucitor

Produsele profesionale oentru par de la Hair Boutique au intrat recent in rutina mea de ingrijire. Parul meu se afla intr-un moment de „cumpana”si chiar dac an-a suferit tratamente chimice agresive sau decolorari cade in mod excesiv.

Produse profesionale Hair Boutique pentru un par stralucitor

Primul contact cu  Hair Boutique a fost cu produsele de ingrijire:

♥ Keen Strok Bond Repair 9 Seconds Balsam reparator

♥ Keen Strok Plis Vitaminado Tratament Fiole nutritive cu vitamine 1 fiola x 15ml

♥ Keen Strok Bain Preventive Shampoo Sampon anticadere

Eu le-am folosit concomitent  timp de doua saptamani si in concluzie pot sa-mi exprim parerea cu privire la aceste produse.

Keen Strok Bain Preventive Shampoo Sampon anticadere

Samponul Keen Strok Bain Preventive Shampoo contine un  extract placentar vegetal R50 si cafeina ce activeaza microcirculatia in scalp. In acest fel intareste radacina firului de par, in timp ce colagenul  si acidul hialuronic  da volum structurii firului de par.

Dupa samponare eu am lasat produsul pe scalp timp de cateva minute pentru a actiona. Nu a necesitat reaplicare pentru ca parul avea un aspect curat si fin.

Keen Strok Bond Repair 9 Seconds Balsam reparator

Dupa utilizarea samponului, am aplicat doar la varfuri balsamul: Keen Strok Bond Repair 9 Seconds Balsam reparator.

Balsamul actioneaza asupra legaturilor rupte pentru a le repara. In acest fel ofera stralucire si  elimina efectul de „frizzy hair”, restaurand structura firului de par

Promite ca face acest lucru in doar 9 secunde. De fapt, formula sa faciliteaza absorbtia de proteine vegetale. provitamine, antioxinanti si vitamina E. De aici si efectul de hranire in profunzime a firului de par.

Eu l-am aplicat doar la varfuri pentru ca am varfurile despicate si deteriorate insa cu tendinta la ingrasare rapida la nivelul scalpului.

Keen Strok Plis Vitaminado Tratament Fiole nutritive cu vitamine 1 fiola x 15ml

Din pacate nu ma pot pronunta exact in ceea ce priveste fiola Keen Strok Plis Vitaminado . Am avut decat o singura astfel de fiola si sunt convinsa ca pentru un efect bun era necesar un tratament mai complex.

Ce pot sa spun este ca dupa ce am aplicat aceasta fiola pe parul umed parul a devenit mai  matasos, hidratat si stralucitor.

Produsele Keen Strok fac parte din gama de produse profesionale pentru par si trebuie sa spun ca acest lucru se simte de la prima utilizare. Ele se pot comanda direct pe site → aici.

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Eu imi aleg cu mare grija produsele pentru par.

  2. Răspunde

    Merita incercate aceste produse. Par a fi cu adevarat bune

  3. Răspunde

    Si eu prefer sa folosesc produse personale pentru par, se vede diferenta.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: