Outfit marca Bonprix in tinul lui Sir Lancelot

Luna ianuarie a adus si cateva minivacante programate de ceva vreme, una dintre acestea fiind in Budapesta. Cum eram in cautarea unor rasfaturi culinare mai deosebite am facut rezervare la Sir Lancelot, la recomandarea unor prieteni.

Nu stiam exact locatia si nici ce tip de outfit sa abordez. Am ales o rochie marca Bonprix din material tricotat si recunosc ca m-am simtit comod si elegant intr-o locatie de exceptie.

Outfit marca Bonprix in tinul lui Sir Lancelot

Aveam o experienta anterioara cu o rochie tricotata care mi-a placut foarte mult asa ca mi-a fost usor sa o aleg pe aceasta cand mi-am facut cadoul de Craciun.

Desi pare simpla, avand un croi lejer in partea superioara, ea se adapteaza frumos corpului, urmand linia taliei pentru ca mai apoi sa formeze un clos lejer in partea inferioara.

In partea inferioara rochia capata volum, acesta fiind amplificat si de modelul ajurat  cu alb. Fiind in dungulite verticale modelul rochiei confera volum pe lungime, astfel incat cele care va faceti probleme cu talia sa stiti ca este exact tipul de model care ascunde un numar  ca si masura.

Materialul este de buna calitate si ce mi-a placut si mai mult a fost faptul ca dupa spalare am pus-o la uscat direct pe umeras si n-a mai necesitat calcat. S-a aranjat asa de frumos incat am stiut ca am factu cea mai buna alegere cu aceasta rochie.

De altfel, trebuie sa recunosc  ca toate rochiile luate de pe site-ul Bonprix au fost perfecte si despre o alta astfel de rochie v-am mai povestit si → aici.

Outfit marca Bonprix in tinul lui Sir Lancelot

Eu am purtat rochia intr-o locatie tare faina si recunosc ca a fost alegerea perfecta. Este genul de rochie pe care o poti purta atat la birou cat si la o masa alaturi de prieteni fiind un model clasic care nu se va demoda niciodata.

Cum vi se pare acest outfit?

 

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Foarte drăguță rochia pe care ai ales-o de la Bonprix!
    Și atât de potrivită locului, localului! Să o porți cu drag și să te bucuri de momentele petrecute în minivacanțele tale!

  2. Răspunde

    Imi place mult rochita aleasa de tine.

  3. Răspunde

    Tare frumoasă e rochița! Îmi place mult și decorul, te-ai potrivit bine în cadru. Să te bucuri de noua achiziție!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: