Tinute comode si elegante marca Bonprix

Tinutele Bonprix mi s-au potrivit mereu ca si cum ar fi croite pe marimea mea. Este adevarat ca aici am gasit o multime de bluze si tunici despre care v-am mai povestiti si aici , insa de data aceasta povestea este putin diferita.

Tinute comode si elegante marca Bonprix

Intre tinutele mele rar gaseai bluze negre. Probabil pentru ca mereu mama detesta sa ma vada imbracata in negru si eu evitam pe cat posibil sa port o tinuta de acest fel. Cand alegeam o rochita neagra trebuia neaparat sa aiba pe ea ceva care sa atarga atentia si sa-ti comute cumva ideea de negru.

Asa ca, in momentul in care mama a decedat m-am trezit ca nu am nimic cu ce m-as putea imbraca pentru acest doliu.

Cumva ma gandeam la ce o sa port in aceasta perioada pentru ca nimic din ce aveam nu era oportun purtarii mele. Asa ca am inceput sa caut si sa rasfoiesc site-ul Bonprix in cautarea unor tinute comode si elegante, care sa se potriveasca putin si atmosferei Craciunului.

 

Pentru ca urma sa plecam intr-o calatorie si aveam nevoie de ceva confortabil, comod, dar si cumva sa-mi reprezinte stilul elegant, am selectat pe site-ul Bonprix categoria bluze si aici culoarea neagra.

Este un mod foarte simplu de-a gasii pe site-ul Bonprix exact ceea ce cauti. In plus, sunt o multime de detalii referitoare la fiecare produs care fac referire la materialul din care sunt confectionate, marimi si mici detalii care te ghideaza asupra obiectelor vestimentare pe care le cauti.

Eu am ales doua bluze, ambele fiind perfecte pentru momentele in care urma sa le port. Materialele sunt de buna calitate iar modelul ales  a fost  1la 1 cu fotografia de pe site.

 

Prima bluza este dintr-un bumbac fin, clasica, dreapta, cu maneci din dantela neagra, ceea ce-i confera o eleganta parte.

Cea de-a doua bluza aleasa  a fost ideea unui pulover negru cu inimioare albe mici, brodate, pe care l-am iubit din prima clipa. Moale si fin la atingere iti crea ideea de confort si sentimentul de caldura.

Tinute comode si elegante marca Bonprix

Sunt  foarte multumita de alegerea facuta de pe site-ul Bonprix. Voi ce v-ati comandat ultima data de la ei?

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: