Cosmetizarea blogului cu Thecon

Astazi vorbim despre experienta personala, despre oameni seriosi care-si respecta promisiunile, despre seriozitate si profesionalism, despre Thecon!

Thecon – campanie de sustinere a bloggerilor

Proiectul #thecon – campanie de sustinere a bloggerilor este pentru toti cei care-si doresc sa faca schimbari, modificari, cosmetizari in aspectul general sau partial al blogului personal.

In cazul in care blogul tau are nevoie de-o imbunatatire atunci poti apela la serviciile web-design, asa cum am procedat si eu (si multi alti bloggeri).

Mi-am dorit un logo simplu, personalizat, care sa-mi reprezinte activitatea de pe blog, care sa prezinte cumva intr-o singura imagine tot continutul pe care-l are blogul meu personal.

Aflata deja pe domeniu propriu de-o perioada semnificativa de timp, am simtit nevoia sa adaug ceva, sa-l fac sa ma reprezinte.

In cadrul acestei campanii de sustinere a bloggerilor  de la Thecon m-am inscris si eu!

Nu am cautat lucruri complicate, eu fiind intotdeauna adepta lucrurilor simple pentru ca in simplitate sunt lucrurile cele mai deosebite si pentru ca „mai putin inseamna mai mult”.

Eu mi-am dorit un logo, le-am explicat celor de la Thecon care sunt ideile mele, cat de simplu si de natural vreau sa fie iar spre surprinderea mea prima imagine pe care acestia mi-au trimis-o a fost  fix superpozabila pe dorinta mea.

Evident, TU- care te afli la inceput de drum in aceasta directie, sau poate Tu cel/cea care ai un blog pe subdomeniu iti doresti alte lucruri poti apela cu incredere la Thecon. Poti beneficia de ajutor pentru optimizarea calitatii blogului, poti trece pe domeniu propriu, iti poti modifica tema initiala a blogului  sau poti beneficia de  gazduire web , optimizare SEO a articolelor.

George Gociu este cel care te poate ajuta sa-ti creezi blogul dorit  in concordanta cu toate dorintele tale. Eu nu am avut nevoie pentru moment decat de acest logo personalizat, care pentru mine a reprezentat „dragoste la prima vedere”.

Cum vi se pare alegerea logo-ului meu personalizat?

 

 

More about Jasmine

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: