OsiMagnesium sau relaxarea sublima de la Rangali

OsiMagnesium – cea mai pura forma de magneziu extrasa din zacamintele din marea Zechstein iti aduce starea de relaxare sublima dupa o zi incarcata.

OsiMagnesium sau relaxarea sublima de la Rangali

Deficitul de magneziu in corpul nostru de manifesta prin stari de anxietate si iritabilitate cu deficit de concentare, mergand pana la migrene si atacuri de panica in formele severe. Unori lipsa de magneziu se manifesta printr-o stare de moleseala sau fatigabilitate, alteori prin crampe musculare.

De cele mai multe ori, atunci cand ne gandim la crampe musculare spunem repede:”ai o cadere de calciu”. Insa, in realitate cantitatea insuficienta de magneziu atrage dupa sine aceste crampe musculare mergand pana la spasm.

Astazi nu vreau sa discutam despre administrarea pe cale orala a acestui mineral, ci de modalitatea de-a aduce organismului nostru un aport din exterior, sau transcutan.

Rangali Bioshop ” a luat nastere din dorinta unor oameni de a trai viata mai lent si mai sanatos. De a-si respecta mai mult corpurile, mediul inconjurator dar si sufletele”.

Rangali Bioshop vine cu o gama intreaga de produse naturale care sa-ti aduca confortul si sanatatea intr-un mod natural.

Relaxarea unei bai este in totalitate intregita de fulgii de magneziu OsiMagnesium

Nimic nu se compara cu o baie relaxanta dupa o zi lunga. Administrati direct in baie, fulgii de magneziu transforma apa din cada intr-o baie medicinala care are rolul de-a decontractura musculatura si de-a oferii o senzatie de confort si relaxare totala.

  • Ce spune producatorul?!

  • „Fulgii de magneziu contin aproximativ 12 g magneziu elementar per 100 g(…)Adaugati toata cantitatea din pachet in apa calda din cada si relaxati-va pt 20 de minute sau mai mult pentru a obtine o relaxare totala si refacere a intregului corp. Se recomanda aprox. 2-3 bai cu magneziu pe saptamana.”

Ce spun eu?!

Dupa adaugarea in apa a fulgilor de magneziu, baia devine un adevarat rasfat. Parfumul discret de mandarina sau lavanda te transpune parca intr-un hamam in care te simti rasfatat. Dupa o astfel de baie te asigur ca vei dormii pana dimineata si vei avea senzatia ca te-ai odihnit perfect.

O astfel de baie este recomandata ori de cate ori te simti lipsit de energie, dupa un efort fizic sustinut (exercitii la sala) sau in cazul unor stari de iritabilitate sau insomnie.

OsiMagnesium Good Mood  cu mandarina sau Good Night cu lavanda sunt alegerile perfecte pentru a induce o stare de relaxare dupa o zi lunga si obositoare.

Si pentru un plus de magneziu Magnesium Oil sau BodyButter.

Trebuie sa recunosc ca indiferent cata hidratare ofer eu corpului din interior, simt ca dupa baie trebuie sa aplic o creama sau un unt de corp.

Osi Magnesium BodyButter este varianta perfecta primavara cand deficitul de magneziu ne confera acea stare de iritabilite, sau cum spuneau bunicii: „astenia de primavara”.

 

Ce contine OsiMagnesiu BodyButter si de ce il recomand?

*unt de shea

*ulei de migdale dulci

*25% ulei OsiMagnesium

Are un parfum discret si placut (mie imi aduce putin cu lamaita) avand un grad foarte bun de absorbtie. Practic dupa aplicare pielea ramane discret parfumata si hidratata. Nu exista acea senzatie de gras sau lipicios si pentru mine este un mare plus.

Este necesara o cantitate mica – o lingurita din acest produs contine 130 gr de magneziu. Pentru masajul copaselor va recomand realizarea unor miscari ascendente(de jos in sus) pentru a stimula astfel circulatia.

Dupa utilizarea constanta a acestui unt de corp se observa nu doar o imbunatatire a aspectului pielii ci si o hidratare mai intensa si in timp acest plus de magneziu se resimte printr-o stare de bine.

Un duo de exceptie pentru un somn relaxat si o primavara plina de energie!

More about Jasmine

Comments

  1. Răspunde

    Waaaw.. chiar ar trebui sa incerc si eu. Multumesc pentru postare!!

  2. Răspunde

    nu folosesc magneziu cu administrare interna, mie am observat ca nu imi face prea bine. dar m-ar interesa fulgii de baie, mai ales cei cu lavanda, pentru un somn mai bun!

  3. Răspunde

    Ma stiu cu o carenta de magneziu in organism si sunt constienta ca ar trebui sa imi administrez niste astfel de suplimente. De altfel, mi-au atras atentia inca de cand le-am vazut pe Instagram. 😀

  4. Răspunde

    Nu stiam ca magneziul are niste beneficii aplicat in unturi de corp. Urasc cremele care au acea senzatie de gras si lipicios, bine ca acesta nu se afla in acea categorie.

  5. Răspunde

    Interesante sfaturi! Am sa tin cont de ele, merci frumos!

  6. Răspunde

    De site ul acesta am tot auzit si am tot avut tentative de a plasa o comanda, dar n am reusit din diverse motive.

  7. Răspunde

    La cat de obosita sunt acum, cred ca doar o baie fierbinte m-ar mai putea relaxa.

  8. Răspunde

    Trebuie sa-mi iau si eu untul de corp pentru ca am mari carente de hidratare la nivelul pielii si acum simt nevoia de un boost dupa sezonul rece cu multe straturi de haine care nu mi-au lasat pielea sa respire.

  9. Răspunde

    M-ai convins! Este exact ceea ce am nevoie pentru relaxare și asigurarea necesarului de magneziu.
    Trebuie să iau și eu acest duo, osi magnesium.

  10. Răspunde

    Ce interesant, e prima oara cand aud de astfel de produse.

  11. Răspunde

    Este prima oara cand aud de acest produs. Nu stiam ca poate fi atat de bun si cu atat de multe efecte benefice asupra organismului

  12. Răspunde

    […] Despre uleiul de magneziu si beneficiile sale v-am povestit si aici ! […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: